Romsdalsgondolen og Restaurant

Romsdalsgondolen blir årets opplevelse. Norges første gondol bygget i henhold til bærekraftsprinsippene.
Nyt det luftige svevet mens du tar deg trygt opp til restauranten på toppen av byfjellet Nesaksla. En 360-graders utsikt til majestetiske tinder venter på deg.

Informasjon

Romsdalsgondolen er planlagt ferdigstilt 28. mai 2021. Billetter og årskort kan du få kjøpt her, enten til deg selv eller som gave til noen andre. Billetter er uten dato, og kan benyttes på ønsket dag i 2021. På denne siden vil det dukke opp relevant informasjon for deg som planlegger en gondoltur.

Åpningstider 2021

  • 28. mai 2021 - 30. september 2021: Daglig og fortløpende.
  • 01.10.21 - 19.12.21: Avganger onsdag til søndag. Avganger ca. hvert 30 minutt, og ved behov.

Restauranten

Romsdalsgondolens restaurant vil bli en 170-seters á-la-carte med spektakulær utsikt i alle retninger. Her vil det serveres kortreist mat av serviceinnstilt personale og profesjonelle kokker. Om sommeren vil det også være en et eget utendørs BBQ-kjøkken som serverer smakfull mat rett fra grillen. Det vil også være mulighet for å bestille lokale i restauranten til kurs, konferanse, selskap eller andre arrangement.


Her finner du noen av de villeste landskapene i Norge.

Scroll for å se flere bilder

Se våre aktiviteter

Gjennomreise

På roadtrip eller gjennomreise? Fra Oslo via Gudbrandsdalen? Bergen, Ålesund eller Trondheim? Behov for avveksling, en pause og spennende opplevelser? Romsdalen er det perfekte stoppet!

Se våre anbefalinger

Dagstur

Skal du på dagstur? Da har vi gode turtips fra Åndalsnes for deg! Opplev blant annet Atlanterhavsvegen, Midsundtrappene, Trollstigen, Romsdalseggen og Rampestreken.

Se våre anbefalinger

Overnatting

Spektakulære Romsdalen er vel verdt å utforske over flere dager. Det finnes flere overnattingsmuligheter og tradisjonsrike Grand Hotel Bellevue er verdt et besøk i seg selv.

Se våre anbefalinger