Skreddersøm

For små og store grupper

Skreddersydde eventyr i Romsdalen

Etter dine ønsker setter vi sammen en pakke som kan inneholde både transport, overnatting, aktiviteter og unike utendørs- eller innendørs matopplevelser. Programmet kan settes sammen med fokus på å gi gruppen minnerike opplevelser som knytter de tettere sammen, på å gi en motivasjonsboost, ny inspirasjon, høy produktivitet, en utfordring man kan vokse på eller bare uforglemmelige dager i Romsdalsk natur. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på et eventyr i Romsdalen.

Så, hva kan skreddersøm i Romsdalen bestå av?  

Teambuilding

Bygg lagfølelsen med spenstige teambuilding-oppgaver! Denne teambuildingen er lagt opp som et rebusløp som virkelig vekker konkurranseinstinktet. Her gjelder det å samle flest poeng for å vinne. Denne aktiviteten passer for både små og store grupper.

Matopplevelser av den unike sorten

Eggen Restaurant ligger på byfjellet Nesaksla på toppen av Romsalsgondolen og er en opplevelse i seg selv. Her kan du sitte på "Hemsen" med utsikt over Trolltindene, eller i "Festsalen" med utsikt over bl.a. Åndalsnes, Romsdalsfjorden og Isterdalen.

Dersom dette ikke er spenstig nok for dere, trenger du ikke bekymre deg. Du vil bli overrasket over hva våre kreative kokker og servitører klarer å få til ute i naturen! Hva skal det være, kanskje bålkos med kakao og brennsnut? Lapper stekt på vår vedfyrte takke? Et varmt måltid tilberedt på bål og grill ute på fjellet? Kom med dine ønsker - vi finner en løsning.

Les mer

Fjelltur med Romsdalsgondolen, eller fjellsko og truger

Vi tilbyr guidede turer på byfjellet Nesaksla, ved Trollstigen eller ved andre kjente og ukjente perler i Romsdalen. Våre guider er lokale fjellgeiter som byr på egne historier og god lokalkunnskap.


Er dette alt? 

Absolutt ikke! Vi har også mange samarbeidspartnere, og sammen med disse kan vi tilby bl.a. teambuildingsoppgaver, rebus, lokal vinsmaking, RIB-turer på fjorden, båtturer på fjorden og mye, mye med.

Kontakt oss her for booking.


Takk for henvendelsen din.
Vi tar kontakt med deg så fort vi får mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.
Så fortalte han om Åndalsnes, et lite tettsted oppe i Romsdalen omgitt av høye fjell, hvor det var så vakkert at moren hans alltid hadde sakt at det var der Gud hadde begynt da han skapte verden, og at han hadde brukt så lang tid på naturen i Romsdalen at resten av verden måtte gjøres i hui og hast for å bli ferdig til søndag.
Jo Nesbø, Flaggermusmannen

Her finner du noen av de villeste landskapene i Norge.

Scroll for å se flere bilder

Se våre aktiviteter

Gjennomreise

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Se våre anbefalinger

Dagstur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Se våre anbefalinger

Overnatting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Se våre anbefalinger