Velkommen til Eggen Restaurant, 708 meter over havet på toppen av byfjellet Nesaksla over Åndalsnes. Vi serverer ny, nordisk mat med vår egen lille vri som utfordrer sansene. Ta turen opp med Romsdalsgondolen og få en utsøkt matopplevelse med en 360-graders utsikt til majestetiske tinder som Romsdalshorn, Store Vengetind og Kirketaket.


I finstasen og fjellstasen

Vi inviterer deg til vår restaurant som har en levende, innbydende og uformell atmosfære, som sammen med fantastisk fjellutsikt gir den perfekte stemningen enten du nyter en romantisk middag for to eller er på tur med familien. Restauranten har kapasitet til 170 personer.

Vi har høyt fokus på kvalitet og bærekraft i hvert eneste ledd. Våre profesjonelle kokker tilbyr deg vår à la carte-meny som kombinerer tradisjonelle og sesongbaserte lokale råvarer fra vår region på en ny, nordisk måte. Om sommeren vil det også være et eget utendørs BBQ-kjøkken som serverer smakfull mat rett fra grillen. Alt er tilrettelagt for at våre gjester får en utsøkt matopplevelse.

Gå til Eggen Restaurant sin egne nettside her.


Gruppebestillinger

  • Bordbestilling for 10 personer og oppover betegnes som en gruppe.
  • Grupper kan ta direkte kontakt med booking@romsdalen.no for bestilling, evt. på tlf. 405 04 004.
  • Alle i gruppen må ha samme meny som avtales på forhånd.
  • Gruppe kan leie eget lokale (Hemsen eller Festsalen). Pris avhenger av sesong og gruppestørrelse.
  • Grupper må betale samlet. Ved behov for faktura må dette gis beskjed om på forhånd.
  • Bedriftsgrupper må forhåndsbetale 30% av arrangementet for å bekrefte bestillingen. Beløpet blir beholdt som avbestillingsgebyr ved avbestilling senere enn 30 dager før ankomst.
  • Du finner link til våre øvrige betingelser for grupper i menyen i bunnen av siden.

Arrangement

Hos oss er det også mulighet for tilrettelagte arrangementer som kurs- og konferanse, julebord, bryllup, jubileum, bursdager og andre arrangement. Les mer om kurs- og konferansetilbud her, evt. kontakt oss på tlf. 405 04 004.

Se våre betingelser for arrangement.


Her finner du noen av de villeste landskapene i Norge.

Scroll for å se flere bilder

Se våre aktiviteter

Gjennomreise

På roadtrip eller gjennomreise? Fra Oslo via Gudbrandsdalen? Bergen, Ålesund eller Trondheim? Behov for avveksling, en pause og spennende opplevelser? Romsdalen er det perfekte stoppet!

Se våre anbefalinger

Dagstur

Skal du på dagstur? Da har vi gode turtips fra Åndalsnes for deg! Opplev blant annet Atlanterhavsvegen, Midsundtrappene, Trollstigen, Romsdalseggen og Rampestreken.

Se våre anbefalinger

Overnatting

Spektakulære Romsdalen er vel verdt å utforske over flere dager. Det finnes flere overnattingsmuligheter og tradisjonsrike Grand Hotel Bellevue er verdt et besøk i seg selv.

Se våre anbefalinger