Overnatting i Romsdalen

Det finnes ulike overnattingsmuligheter i Romsdalen.

Fra hotellseng til hytte

I Romsdalen finnes både hotellovernatting og hytte.

Grand Hotel by Classic Norway

Grand Hotel by Classic Norway ligger i sentrum av Åndalsnes, like ved stien til Rampestreken og i 3 minutters gåavstand til Romsdalsgondolens fjordstasjon. Grand Hotel er et hotell med lang historie, og har vært vertskap til mange kjente personer. I dag er hotellet er oppgradert til det moderne og komfortable overnattingsstedet det er i dag. Det har også fasiliteter som bar, restaurant og sauna.

Les mer og bestill her

Sentrumsnære hytter av høy standard

Åndalsnes Hytteutleie kan du leie hytter med alt du trenger av fasiliteter, inkludert kjøkken og bad. Hyttene er nylig renoverte, og har derfor et lyst og fint uttrykk. De ligger idyllisk til på Setnes, ca. 10-15 minutters gangavstand fra sentrum av Åndalsnes og Romsdalsgondolens fjordstasjon.

Her finner du noen av de villeste landskapene i Norge.

Scroll for å se flere bilder

Se flere aktiviteter

Gjennomreise

På roadtrip eller gjennomreise? Fra Oslo via Gudbrandsdalen? Bergen, Ålesund eller Trondheim? Behov for avveksling, en pause og spennende opplevelser? Romsdalen er det perfekte stoppet!

Se våre anbefalinger

Dagstur

Skal du på dagstur? Da har vi gode turtips fra Åndalsnes for deg! Opplev blant annet Atlanterhavsvegen, Midsundtrappene, Trollstigen, Romsdalseggen og Rampestreken.

Se våre anbefalinger