Overnatting

Grand Hotel by Classic Norway ligger i hjertet av Åndalsnes og ved foten av Romsdalseggen. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Romsdalsgondolen, Norsk Tindesenter og turveien opp til Nesaksla via utsiktsplattformen Rampestreken. Ikke langt fra hotellet finner du også elven Rauma, kjent for sin smaragdgrønne farge og fantastiske forhold for laksefiske. Med dette er hotellet et godt utgangspunkt for alle som ønsker å utforske en av Norges vakreste regioner.

Grand Hotel by Classic Norway

Grand Hotel sin historie og arv kan dateres tilbake til 1800-tallet. Hotellet har 86 rom, som alle har blitt pusset opp og renovert i perioden mellom 2014 og 2018. Hotellet byr videre på storslåtte spisestuer, à la carte-restaurant, bar, badstue og konferanseavdeling.

Med sin beliggenhet har hotellet en unik utsikt til de naturskjønne omgivelsene mot Romsdalseggen, Trollveggen, Trollstigen og de majestetiske Romsdalstindene.

Romsdalsfjorden, Romsdalseggen og Rauma ligger i kort gåavstand fra hotellet, mens den imponerende Atlanterhavsveien og byene Ålesund og Molde kun er en kort kjøretur unna.

Hotellet tilbyr gratis parkering og elbilopplading.

Bestill hotell her

Andre overnattingstips:

Hotell Molde Fjordstuer
Angvik Gamle Handelssted
Valldal Fjordhotell

Her finner du noen av de villeste landskapene i Norge.

Scroll for å se flere bilder

Se flere aktiviteter

Gjennomreise

På roadtrip eller gjennomreise? Fra Oslo via Gudbrandsdalen? Bergen, Ålesund eller Trondheim? Behov for avveksling, en pause og spennende opplevelser? Romsdalen er det perfekte stoppet!

Se våre anbefalinger

Dagstur

Skal du på dagstur? Da har vi gode turtips fra Åndalsnes for deg! Opplev blant annet Atlanterhavsvegen, Midsundtrappene, Trollstigen, Romsdalseggen og Rampestreken.

Se våre anbefalinger