Pakketilbud

Vi har gode pakkepriser som inkluderer Eggen Restaurant, Romsdalsgondolen, spektakulære opplevelser og overnatting på Grand Hotel. Klikk på "les mer" for å få mer informasjon om hver enkelt pakke, eller kontakt oss på booking@romsdalen.no for å få et skreddersydd tilbud.

Dinner with a wiew

3-retters på Eggen Restaurant og overnatting på Grand Hotel kun kr. 1795 per person i dobbeltrom.

Denne pakken inkluderer én overnatting i dobbeltrom på Grand Hotel Åndalsnes, tur/retur-billett med Romsdalsgondolen og en staselig 3-retters middag på Eggen Restaurant. Hos oss vil du bli tatt imot med en lokal velkomstdrink, og menyen kan du velge selv fra vår a'la carte. Grand Hotel ligger kun 3-minutters gange fra Romsdalsgondolens fjordstasjon.

Vårt kjøkken byr på ny, nordisk mat med vår egen vri. Vi har flinke kokker som lager smaker ganen din vil juble av, basert på lokale råvarer. Ta med din bedre halvdel eller en venn, og nyt en helg med god mat, gode senger og unik utsikt.

Informasjon:

 • Innsjekk fra 15.00
 • Frokost er inkludert
 • Bord på Eggen Restaurant kan du bestille på ønsket tidspunkt
 • Romsdalsgondolen har avgang hver hele og halve time
Les mer
Les mindre
Tilgjengelig torsdag, fredag og lørdag i februar-april 2023, med forbehold om ledig kapasitet. Bestill på booking@romsdalen.no.

Snowshoe & after snowshoe pakke

Gondol og guidet trugetur, 3-retters middag på Eggen Restaurant og overnatting på Grand Hotel kun kr. 1895 per person i dobbeltrom.

Prøv deg på en innholdsrik pakke til en god pris! Denne pakken inkluderer én overnatting i dobbeltrom på Grand Hotel Åndalsnes, guidet trugetur på Nesaksla, dagspass på Romsdalsgondolen og 3-retters middag på Eggen Restaurant.

Kombiner en utendørs utfordring med en matopplevelse i Tindehovedstaden. Etter innsjekk på Grand Hotel møter dere våre lokale guide i resepsjonen. Sammen spaserer dere til Romsdalsgondolen, hvor dere tar turen til topps av byfjellet Nesaksla. Romsdalsgondolen er Norges første gondol bygget på bærekraftprinsippene, og åpnet 28. mai 2021.

På Nesaksla har dere et perfekt utgangspunkt til å få en introduksjon til hele Romsdalen, med god oversikt over de verdenskjente fjellene og stedene hvor de unik historie har blitt skrevet. Trugene får dere utdelt av guiden. Runden dere skal gå er ca. 1 km, og avsluttes med en varm kakao i hendene og roser i kinnene på Eggen Restaurant. Det må beregnes ca. 2 timer til trugeturen, fra dere blir hentet på hotellet til dere er tilbake.

Etterpå kan dere ta gondolen ned igjen til bakkenivå, og ha litt egentid før dere skal tilbake til Eggen Restaurant for en staselig 3-retters middag. Vårt kjøkken er av nordisk karakter, men alt vi lager har en egen tvist. Og tro oss - smakene vil gjøre at du ønsker å komme tilbake.

Informasjon:

 • Oppmøte på Grand Hotel kl. 14.00 - møt opp klar til å gå på trugetur. Innsjekk er kl. 15.00.
 • Frokost er inkludert.
 • Trugetur-bekledning er skibukse, varm jakke, votter, lue og gode vinter/fjellsko.
 • Bord på Eggen Restaurant kan du bestille på ønsket tidspunkt.
 • Romsdalsgondolen har avgang hver hele og halve time.
Les mer
Les mindre
Tilgjengelig torsdag, fredag og lørdag i februar-april 2023, med forbehold om ledig kapasitet. Bestill på booking@romsdalen.no.

Hundesledepakke

Sledekjøring med Husky og overnatting på Grand Hotel kun kr. 1895 per person i dobbeltrom.

Møt vår vakre flokk med Sibirian Huskies, og bli med på en reise i magisk vinterlandskap! Møt oss i Isterdalen ved foten av Trollstigen, nærmere bestemt på Trollstigen Gjestegård. Der kan du prøve deg på å kjøre en 3 km-løype med ditt helt egne hundespann! Etterpå blir det kakao og en liten matbit mens dere varmer dere rundt bålet. Opplevelsen passe for både store og små, men man må være 16 år for å kjøre hundesleden selv. Barn kan få sitte på.

Etterpå kan dere sjekke inn på Grand Hotel Åndalsnes og nyte en rolig kveld sammen. Pakken inneholder også en verdikupong på Romsdalsgondolen på 300 kr, slik at dere enkelt kan velge å spise middagen på Eggen Restaurant om dere ønsker det.

Informasjon:

 • Dere kan velge om dere vil gjøre sledekjøringen på dag 1 eller 2. Sledekjøring begynner normalt kl. 11.00.
 • Innsjekk fra 15.00
 • Frokost er inkludert.
 • Husk gode sko, votter og lue. Termodresser til utlån.
Les mer
Les mindre
Tilgjengelig torsdag, fredag og lørdag i februar-april 2023, med forbehold om ledig kapasitet. Bestill på booking@romsdalen.no.

Kontakt oss her for booking.


Takk for henvendelsen din.
Vi tar kontakt med deg så fort vi får mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Her finner du noen av de villeste landskapene i Norge.

Scroll for å se flere bilder

Se våre aktiviteter

Gjennomreise

På roadtrip eller gjennomreise? Fra Oslo via Gudbrandsdalen? Bergen, Ålesund eller Trondheim? Behov for avveksling, en pause og spennende opplevelser? Romsdalen er det perfekte stoppet!

Se våre anbefalinger

Dagstur

Skal du på dagstur? Da har vi gode turtips fra Åndalsnes for deg! Opplev blant annet Atlanterhavsvegen, Midsundtrappene, Trollstigen, Romsdalseggen og Rampestreken.

Se våre anbefalinger

Overnatting

Spektakulære Romsdalen er vel verdt å utforske over flere dager. Det finnes flere overnattingsmuligheter og tradisjonsrike Grand Hotel Bellevue er verdt et besøk i seg selv.

Se våre anbefalinger