Pakketilbud:
Gondol, mat, aktivitet og overnatting

Vi har gode pakkepriser som inkluderer Eggen Restaurant, Romsdalsgondolen, spektakulære opplevelser og overnatting på hotell eller i hytter. Klikk på "les mer" for å få mer informasjon om hver enkelt pakke, eller kontakt oss på booking@romsdalen.no for å få et skreddersydd tilbud.

Dinner With A View

3-retters middag på Eggen Restaurant, gondolbillett med Romsdalsgondolen og overnatting på Grand Hotel kun kr. 1990 per person i dobbeltrom

Denne pakken inkluderer én overnatting i dobbeltrom på Grand Hotel Åndalsnes, tur/retur-billett med Romsdalsgondolen og 3-retters middag på Eggen Restaurant. Hos oss vil du bli tatt imot med en lokal velkomstdrink, og menyen kan du velge selv fra vår a'la carte. Grand Hotel ligger kun 3-minutters gange fra Romsdalsgondolens fjordstasjon.

Vårt kjøkken byr på ny, nordisk mat med vår egen vri. Vi har flinke kokker som lager smaker ganen din vil juble av, basert på lokale råvarer. Ta med din bedre halvdel eller en venn, og nyt en helg med god mat, gode senger og unik utsikt.

Informasjon:

  • Innsjekk fra 15.00
  • Frokost er inkludert
  • Bord på Eggen Restaurant kan du bestille på ønsket tidspunkt
  • Romsdalsgondolen har avgang hver hele og halve time
Les mer
Les mindre
Tilgjengelig torsdag, fredag og lørdag i februar-april 2024, med forbehold om ledig kapasitet. Bestill på booking@romsdalen.no.

Truge-entusiasten

Heldags leie av truger og staver, lunsj og kakao på Eggen Restaurant, gondolbillett og overnatting på Grand Hotel Åndalsnes kun kr. 1850,- per pers i dobbeltrom

Prøv deg på en innholdsrik pakke til en god pris! Denne pakken inkluderer én overnatting i dobbeltrom på Grand Hotel Åndalsnes, leie av truger som du kan bruke på Nesaksla, billett på Romsdalsgondolen, samt lunsj og kakao på Eggen Restaurant.

På Nesaksla har dere et perfekt utgangspunkt til å få en fantastisk utsikt over hele Romsdalen, med god oversikt over de verdenskjente fjellene og stedene hvor de unike historie har blitt skrevet. Trugene får dere utdelt ved fjordstasjonen til Romsdalsgondolen.

Etterpå kan dere spise en god lunsj med utsikt over Åndalsnes, og varme dere på en god kakao før dere tar gondolen ned igjen til bakkenivå.

Informasjon:

  • Innsjekk er kl. 15.00.
  • Frokost er inkludert.
  • Trugetur-bekledning er skibukse, varm jakke, votter, lue og gode vinter/fjellsko.
  • Romsdalsgondolen har avgang hver hele og halve time.
Les mer
Les mindre
Tilgjengelig torsdag, fredag, lørdag og søndag i februar-april 2024, med forbehold om ledig kapasitet. Bestill på booking@romsdalen.no.

Påskepakke: Hytteovernatting og vinteropplevelse

Bo komfortabelt i en høystandard hytte, og opplev påskefjellet med Romsdalsgondolen. Fra kr. 845 per voksen og kr. 645 per barn.

Denne pakken inkluderer overnatting i en høystandard hytte, tur/retur gondolbillett og 15% rabatt på Romsdalens vinteropplevelser. Hytten finner du på Åndalsnes Hytteutleie, en 30 minutters rusletur fra sentrum hvor du finner Romsdalsgondolen, eller 3 minutt med bil. Dette er en flott måte å oppleve påskefjellet på hvis man er en familie med både små og store. På toppen av Romsdalsgondolen finner du Eggen Restaurant, som har et påskeprogram bestående av ulike arrangementer. Påskeprogrammet finner du på Eggen Restaurant sin nettside, under "aktivitetskalender".

Hyttene er koselige tømmerhytter på 55 kvm, som nylig er blitt oppgradert til å inneholde alt du trenger av bad- og kjøkkenfasiliteter. Det finnes også plass til lagring av ski tørkemuligheter for våte klær.

Pris for 4 personer i én hytte: Voksen 845,- og barn 645,- per person per natt
Pris for 3 personer i én hytte: Voksen 975,- og barn 785,- per person per natt
Pris for 2 personer i én hytte: Voksen 1195,- og barn 995,- per person per natt

Les mer
Les mindre
Tilgjengelig i påsken 2024, med forbehold om ledig kapasitet.

Flere pakker kommer!

Følg med her for informasjon om våre pakketilbud.

Info kommer.

Les mer
Les mindre
Tilgjengelig i mars, april og mai 2024.

Kontakt oss her for booking.


Takk for henvendelsen din.
Vi tar kontakt med deg så fort vi får mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Her finner du noen av de villeste landskapene i Norge.

Scroll for å se flere bilder

Se våre aktiviteter

Gjennomreise

På roadtrip eller gjennomreise? Fra Oslo via Gudbrandsdalen? Bergen, Ålesund eller Trondheim? Behov for avveksling, en pause og spennende opplevelser? Romsdalen er det perfekte stoppet!

Se våre anbefalinger

Dagstur

Skal du på dagstur? Da har vi gode turtips fra Åndalsnes for deg! Opplev blant annet Atlanterhavsvegen, Midsundtrappene, Trollstigen, Romsdalseggen og Rampestreken.

Se våre anbefalinger

Overnatting

Spektakulære Romsdalen er vel verdt å utforske over flere dager. Det finnes flere overnattingsmuligheter og tradisjonsrike Grand Hotel Bellevue er verdt et besøk i seg selv.

Se våre anbefalinger