Pakketilbud

Vi har gode pakkepriser som inkluderer Eggen Restaurant, Romsdalsgondolen, spektakulære opplevelser og overnatting på hotell eller i hytter. Klikk på "les mer" for å få mer informasjon om hver enkelt pakke, eller kontakt oss på booking@romsdalen.no for å få et skreddersydd tilbud.

Dinner With A View

3-retters på Eggen Restaurant og overnatting på Grand Hotel kun kr. 1795 per person i dobbeltrom

Denne pakken inkluderer én overnatting i dobbeltrom på Grand Hotel Åndalsnes, tur/retur-billett med Romsdalsgondolen og en staselig 3-retters middag på Eggen Restaurant. Hos oss vil du bli tatt imot med en lokal velkomstdrink, og menyen kan du velge selv fra vår a'la carte. Grand Hotel ligger kun 3-minutters gange fra Romsdalsgondolens fjordstasjon.

Vårt kjøkken byr på ny, nordisk mat med vår egen vri. Vi har flinke kokker som lager smaker ganen din vil juble av, basert på lokale råvarer. Ta med din bedre halvdel eller en venn, og nyt en helg med god mat, gode senger og unik utsikt.

Informasjon:

 • Innsjekk fra 15.00
 • Frokost er inkludert
 • Bord på Eggen Restaurant kan du bestille på ønsket tidspunkt
 • Romsdalsgondolen har avgang hver hele og halve time
Les mer
Les mindre
Tilgjengelig torsdag, fredag og lørdag i februar-april 2023, med forbehold om ledig kapasitet. Bestill på booking@romsdalen.no.

Snowshoe & after snowshoe pakke

Gondol og guidet trugetur, 3-retters middag på Eggen Restaurant og overnatting på Grand Hotel kun kr. 1995 per pers i dobbeltrom

Prøv deg på en innholdsrik pakke til en god pris! Denne pakken inkluderer én overnatting i dobbeltrom på Grand Hotel Åndalsnes, guidet trugetur på Nesaksla, dagspass på Romsdalsgondolen og 3-retters middag på Eggen Restaurant.

Kombiner en utendørs utfordring med en matopplevelse i Tindehovedstaden. Etter innsjekk på Grand Hotel møter dere våre lokale guide i resepsjonen. Sammen spaserer dere til Romsdalsgondolen, hvor dere tar turen til topps av byfjellet Nesaksla. Romsdalsgondolen er Norges første gondol bygget på bærekraftprinsippene, og åpnet 28. mai 2021.

På Nesaksla har dere et perfekt utgangspunkt til å få en introduksjon til hele Romsdalen, med god oversikt over de verdenskjente fjellene og stedene hvor de unik historie har blitt skrevet. Trugene får dere utdelt av guiden. Runden dere skal gå er ca. 1 km, og avsluttes med en varm kakao i hendene og roser i kinnene på Eggen Restaurant. Det må beregnes ca. 2 timer til trugeturen, fra dere blir hentet på hotellet til dere er tilbake.

Etterpå kan dere ta gondolen ned igjen til bakkenivå, og ha litt egentid før dere skal tilbake til Eggen Restaurant for en staselig 3-retters middag. Vårt kjøkken er av nordisk karakter, men alt vi lager har en egen tvist. Og tro oss - smakene vil gjøre at du ønsker å komme tilbake.

Informasjon:

 • Oppmøte på Grand Hotel kl. 14.00 - møt opp klar til å gå på trugetur. Innsjekk er kl. 15.00.
 • Frokost er inkludert.
 • Trugetur-bekledning er skibukse, varm jakke, votter, lue og gode vinter/fjellsko.
 • Bord på Eggen Restaurant kan du bestille på ønsket tidspunkt.
 • Romsdalsgondolen har avgang hver hele og halve time.
Les mer
Les mindre
Tilgjengelig torsdag, fredag og lørdag i februar-april 2023, med forbehold om ledig kapasitet. Bestill på booking@romsdalen.no.

Hundesledepakke og hotellovernatting

Sledekjøring med Husky og overnatting på Grand Hotel kun kr. 1895 per pers i dobbeltrom

Møt vår vakre flokk med Sibirian Huskies, og bli med på en reise i magisk vinterlandskap! Møt oss i Isterdalen ved foten av Trollstigen, nærmere bestemt på Trollstigen Gjestegård. Der kan du prøve deg på å kjøre en 3 km-løype med ditt helt egne hundespann! Etterpå blir det kakao og en liten matbit mens dere varmer dere rundt bålet. Opplevelsen passe for både store og små, men man må være 16 år for å kjøre hundesleden selv. Barn kan få sitte på.

Etterpå kan dere sjekke inn på Grand Hotel Åndalsnes og nyte en rolig kveld sammen. Pakken inneholder også en verdikupong på Romsdalsgondolen på 300 kr, slik at dere enkelt kan velge å spise middagen på Eggen Restaurant om dere ønsker det.

Informasjon:

 • Dere kan velge om dere vil gjøre sledekjøringen på dag 1 eller 2. Sledekjøring begynner normalt kl. 11.00.
 • Innsjekk fra 15.00
 • Frokost er inkludert.
 • Husk gode sko, votter og lue. Termodresser til utlån.
Les mer
Les mindre
Tilgjengelig daglig i januar-april, med forbehold om ledig kapasitet og snøforhold. Bestill på booking@romsdalen.no.

Påskepakke: Hytteovernatting og gondolopplevelse

Bo komfortabelt i en høystandard hytte, og opplev påskefjellet med Romsdalsgondolen. Fra kr. 845 per voksen og kr. 645 per barn.

Denne pakken inkluderer overnatting i en høystandard hytte, tur/retur gondolbillett og 15% rabatt på Romsdalens vinteropplevelser. Hytten finner du på Åndalsnes Hytteutleie, en 10 minutters rusletur fra sentrum hvor du finner Romsdalsgondolen. En flott måte å oppleve påskefjellet på hvis man er en familie med både små og store. På toppen av Romsdalsgondolen finner du Eggen Restaurant, som har et påskeprogram bestående av ulike arrangementer.

Hyttene er koselige tømmerhytter på 55 kvm, som nylig er blitt oppgradert til å inneholde alt du trenger av bad- og kjøkkenfasiliteter. Det finnes også plass til lagring av ski tørkemuligheter for våte klær.

Pris for 4 personer i én hytte: Voksen 845,- og barn 645,- per person per natt
Pris for 3 personer i én hytte: Voksen 975,- og barn 785,- per person per natt
Pris for 2 personer i én hytte: Voksen 1195,- og barn 995,- per person per natt

Les mer
Les mindre
Tilgjengelig i påsken 2023.

Hundesledekjøring for familien

Ta med familien på hundesledekjøring, og bo i komfortable hytter med rom for alle. Fra kr. 1495 per voksen og kr. 890 per barn.

Ta med familien på sledekjøring ved foten av Trollstigen! Våre sibirske huskyer er vennlige hunder som liker kos nesten like godt som de liker å jobbe foran sleden. Du kan prøve å kjøre vår 3-kilometers løype i Isterdalen helt selv, eller du kan sitte på med guiden. Ta med varme klær, sko, votter og lue. Blir du veldig kald kan du varme deg rundt bålet og drikke en varm kakao servert av oss.

Hyttene er koselige tømmerhytter på 55 kvm, som nylig er blitt oppgradert til å inneholde alt du trenger av bad- og kjøkkenfasiliteter. Det finnes også plass til lagring av utstyr og tørkemuligheter for våte klær etter sledeturen. Velkommen til en storslått opplevelse blant skarpe Romsdalstinder!

Pris for 4 personer i én hytte: Voksen 1495,- og barn 890,- per person per natt
Pris for 3 personer i én hytte: Voksen 1630,- og barn 1025,- per person per natt
Pris for 2 personer i én hytte: Voksen 1850,- og barn 1245,- per person per natt

Les mer
Les mindre
Tilgjengelig i mars og april 2023

Trugepakke for familien

Overnatting i høystandard hytte, tur/retur-billett med Romsdalsgondolen og trugeopplevelse som avsluttes med varm kakao på Eggen Restaurant. Fra kr. 1190 per voksen og kr. 890 per barn.

En familiefeire av de sjeldne. Bo i hytte med alle nødvendige fasiliteter, og prøv en ny familieaktivitet som passer for både store og små. Våkne opp på Åndalsnes Hytteutleie, og gå eller kjør bort til Romsdalsgondolen. Dere møter guiden utenfor fjordstasjonen til Romsdalsgondolen, og tar gondolen opp sammen. Dette er Norges lengste gondolbane, og på det høyeste så svever du 100 meter over bakken med utsikt mot Trollveggen og Trollsigen. Vel ankommet på toppen vil dere begi dere ut på en 1 km- løype med truger, sammen med guiden som tar dere med på de beste fotostedene som både er spektakulære og trygge. Med roser i kinnene kan dere varme dere på en varm kakao helt til slutt, før dere tar gondolen tilbake til sentrum av Åndalsnes.

Hyttene er koselige tømmerhytter på 55 kvm, som nylig er blitt oppgradert til å inneholde alt du trenger av bad- og kjøkkenfasiliteter. Det finnes også plass til lagring av ski tørkemuligheter for våte klær.

Pris for 4 personer i én hytte: Voksen 1190,- og barn 890,- per person per natt
Pris for 3 personer i én hytte: Voksen 1330,- og barn 1030,- per person per natt
Pris for 2 personer i én hytte: Voksen 1590,- og barn 1290,- per person per natt

Les mer
Les mindre
Tilgjengelig i mars, april og mai 2023.

Kontakt oss her for booking.


Takk for henvendelsen din.
Vi tar kontakt med deg så fort vi får mulighet.
Obs! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Her finner du noen av de villeste landskapene i Norge.

Scroll for å se flere bilder

Se våre aktiviteter

Gjennomreise

På roadtrip eller gjennomreise? Fra Oslo via Gudbrandsdalen? Bergen, Ålesund eller Trondheim? Behov for avveksling, en pause og spennende opplevelser? Romsdalen er det perfekte stoppet!

Se våre anbefalinger

Dagstur

Skal du på dagstur? Da har vi gode turtips fra Åndalsnes for deg! Opplev blant annet Atlanterhavsvegen, Midsundtrappene, Trollstigen, Romsdalseggen og Rampestreken.

Se våre anbefalinger

Overnatting

Spektakulære Romsdalen er vel verdt å utforske over flere dager. Det finnes flere overnattingsmuligheter og tradisjonsrike Grand Hotel Bellevue er verdt et besøk i seg selv.

Se våre anbefalinger