Ledige stillinger

Nå har vi en rekke spennende stillinger ledig i både Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant og morselskapet Romsdalen. Noen har fast ansettelse, noen er deltid og noen er sesongarbeid. Rull deg ned for å lese mer.

Finner du ikke en stilling for deg? Vi er alltid interessert i personer med fart og snert. Du er velkommen til å sende en åpen søknad til soknad@romsdalen.no.

Ledig stilling: 
Salg- og Bookingspesialist

offensiv - strukturert - selvgående

Vi søker nå etter en salg- og bookingspesialist som kan ta ansvar for inngående henvendelser på e-post og telefon, samt drive oppsøkende salg mot både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Du er opptatt av å gi god kundeservice og alltid tenke gjestens beste. Det er en fordel om du har erfaring fra reiselivsbransjen. Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø med høyt tempo og godt humør. Merk søknaden «Salg og booking».

 

For mer informasjon om «Salg og Bookingspesialist», kontakt Susanne Brastad, Salg og Markedsleder Romsdalen AS
(tlf. 410 47 473).

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Prosjektleder

kommersiell - strukturert - entusiastisk

Vi søker en dyktig og handlekraftig prosjektleder med stor gjennomføringsevne. Du er god til å organisere, flink med folk og ønsker å bli del av en framtidsrettet bedrift med ambisiøse planer innen aktivitetsbasert reiseliv og destinasjonsutvikling. Prosjekter vi jobber med er Romsdalsgondolen, Hotell, Turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, Event & aktivitetsbaserte opplevelser. Vi tilbyr mange krevende prosjekter i et hektisk og spennende arbeidsmiljø. Merk søknaden «Prosjektleder».

 

For mer informasjon om «Prosjektleder», kontakt Pål R. Amundsen CEO Romsdalen AS (tlf. 928 43 982)

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling:
Tysk- og engelsktalende guider til rolige naturopplevelser

Vil du være en del av et team med fart og snert? Er du spontan, og liker å hive deg med på oppgaver litt utenom det vanlige? Vi er nå på utkikk etter guider som kan være vertskap for våre grupper. Vi trenger i hovedsak tysktalende guider, men snakker du flytende norsk og engelsk er du også en god kandidat. I guiderollen vil du være ansvarlig for at gruppen får en god og lærerik opplevelse. Oppdrag vil i hovedsak være i forbindelse med Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant, men kan også finne sted andre steder i Romsdalen. Det settes ingen krav til fysisk form.

Dine oppgaver og ansvarsområder vil være å...

·      Ta godt imot gjestene på avtalt tidspunkt

·      Gi tydelig og nøyaktig informasjon

·      Svare på alle spørsmål som gjestene har

·      Forbli rolig og vennlig i enhver situasjon

·      Trygt geleide gjestene gjennom avtalt opplevelse

Krav til guider

·      Tidligere erfaring fra serviceyrker er ønskelig

·      Erfaring med å snakke foran folkemengder er et pluss

·      Klarer å huske og gjengi fakta på en nøyaktig og engasjerende måte

·      Flytende engelsk og/eller tysk

·      Gode kommunikasjonsevner

·      Fleksibel arbeidshverdag

Ikke nøl med å sende en søknad til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: 15. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacant position:
German and English speaking guides for soft outdoor adventures

We are seeking friendly and professional guides to provide our guests with an exceptional experience while visiting our facilities. In this role, you will be responsible for engaging visitors for the duration of the tour, sharing interesting facts about the history of Romsdalen, Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant and answering any questions they may have.

Tour Guide Duties and Responsibilities:

·       Greet all guests promptly at scheduled tour times

·       Clearly and accurately provide information of our facility to guests in an engaging manner

·       Answer any questions that the guests have

·       Remain calm, friendly, and enthusiastic

·       Escort guests through the tour, taking breaks as needed

 

Tour Guide Requirements and Qualifications:

·       Significant work experience in customer service preferred

·       Experience with public speaking is a plus

·       Able to memorize and recite facts clearly and accurately

·       Fluent in English and/or German

·       Exceptional communication skills

·       Flexible schedule

 

Does this sound like the job for you? Don’t hesitate and send us your application letter and your CV to soknad@romsdalen.no.

Application deadline: 15.09.2021

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Eggen Restaurant søker dyktige kokker og servitører

Godt humør? Check!

Profesjonelt team? Check!

Variert arbeidshverdag? Check!

En helt vanlig restaurant? Che… nope!

 

Vi søker motiverte kokker og servitører til å utføre god service i den luftige restauranten på Nesaksla. Det er muligheter for deltid og sesongarbeid.

 

Er du interessert i natur og friluftsliv, og ønsker å være med på et prosjekt helt utenom det vanlige? Denne unike restauranten ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Kvalitet og service står i høysetet, samt fokus på godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

 

Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her vil det serveres mat av høy kvalitet, som i stor grad er basert på sesongens lokale råvarer. Restauranten er åpen gjennom hele året, med flest antall besøkende i sommer månedene juni, juli og august. Denne perioden er det også uteservering med god kapasitet ved hjelp av eget BBQ-kjøkken.

 

Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement. Vi søker i hovedsak arbeidere fra august til oktober, med mulighet for forlengelse.

 

Grip tastaturet og send en søknad dersom…

 

… du er kokk med fagbrev og med god erfaring fra restaurantbransjen

… du er servitør med litt fart og snert, og liker å yte godservice

… du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

… du er eventyrlysten og friluftsengasjert

Send din søknad til soknad@romsdalen.no

 • Ledig stilling:
  Kjøkkensjef

  Eggen Restaurant er en ambisiøs restaurant med erfaring fra tre driftsår. Restauranten ligger på byfjellet Nesaksla, 708 meter over havet, med tilkomst kun via Romsdalsgondolen som går direkte fra sentrum av Åndalsnes.

  Vi ser nå etter en kjøkkensjef som kan lede et team med faste og sesongansatte kokker, og samarbeide godt med andre områder av restauranten.

  Vi ser etter deg som er ambisiøs og som ønsker å utvikle deg både innen kokkefaget og ledelse. Du har stå-på-vilje, synes det er spennende å utforske nye retter og smaker, og forstår konseptet "ny nordisk mat". Du har en naturlig evne til å være fleksibel og løsningsorientert, og setter gjestens opplevelse i første rekke. Du har god økonomisk forståelse, og noen års erfaring med å lede andre mennesker. Vi søker deg som er en lagspiller og som forstår at det å bygge et sterkt lag er en avgjørende del av suksessen. Vi verdsetter en leder som erkjenner at teamet er en av de mest betydningsfulle faktorene for å oppnå målene våre.

  Eggen Restaurant er helårsåpent, men har færre åpningsdager i vintersesongen enn i sommersesongen, hvor vi i sistnevnte sesong har høyt trykk med gjester og vil ha lange åpningstider syv dager i uken. Restauranten er bygget opp med gode rutiner og systemer og har en fulltidsansatt stab, samt en sesongansatt stab. Hos oss vil du få mulighet til å samarbeide tett med lokale leverandører og bruke lokale – sesongbaserte råvarer.

  Vi har regelmessig spennende konsepter, gjestespill, konserter og lignende, og her vil du spille en viktig brikke i planlegging og gjennomføring. Vi har en 5-retters set-meny som varierer gjennom de ulike sesongene og en kafédel med enklere matretter. Vi er så heldig å ha et multifunksjonelt bygg, så i vinterhalvåret "forvandles" restauranten til et konferansesenter med bedriftskunder fra fjern og nær.

  Personlige egenskaper

  • Du brenner for god mat og konseptet "ny nordisk mat"
  • Du er entusiastisk og ønsker å jobbe i et fremoverlent team
  • Du har engasjement og motiveres av høyt tempo
  • Du er strukturert, nøyaktig og har god økonomisk forståelse
  • Du kommuniserer tydelig
  • Du er selvgående og tar initiativ
  • Du er fleksibel og løsningsorientert

  Kompetanse

  • Du har minst 2 års erfaring med ledelse
  • Førerkort kl. B
  • Du snakker et skandinavisk språk

  Vi tilbyr

  • Et arbeidssted med Norges mest spektakulære utsikt
  • En utfordrende stilling i et dynamisk og innovativt selskap med ambisjoner, hvor du får utvikle deg faglig og personlig i et nasjonalt og internasjonalt miljø
  • Inspirerende arbeidsmiljø og å være en del av et ungt profesjonelt team på en restaurant på toppen av et fjell
  • Mulighet til å jobbe med spennende lokale råvarer og lage sesongbaserte menyer
  • Bo i et av de mest eventyrlige stedene i Norge
  • Du får være en del av et selskap med mange muligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Vi kan bidra med bolig

  Om arbeidsgiveren

  Romsdalen AS er et investerings- og utviklingsselskap innen aktivitetsbasert reiseliv med hovedkontor på Åndalsnes. Selskapet skal identifisere og utvikle muligheter i reiselivet for økt vekst og verdiskaping, og investere i et utvalg av reiselivsprosjekter og selskaper. Aktuelle virksomheter er Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant, hotell, turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, event og aktivitetsbaserte opplevelser. Romsdalen AS er en del av The Norwegian Travel Company AS sin nasjonale satsning.
  Om The Norwegian Travel Company AS (“Norwegian Travel”)
  Norwegian Travel tar sikte på å levere opplevelsesbasert turisme av høy kvalitet på utvalgte destinasjoner i Norge. Selskapet er eier av kjernevirksomheten, og i samarbeid med komplementære aktører tilbyr Norwegian Travel et bredt spekter av aktiviteter og produkter. Sammen har vi en betydelig portefølje, og vårt mål er å tilby et “one-stop-shop-tilbud” med destinasjoner, aktiviteter og overnatting for reisende til våre destinasjoner. Norwegian Travel har som ambisjon å utvikle det beste fra norsk reiselivsbransje, og tilgjengelig gjøre aktivitetsturismen i Norge. Selskapet er per i dag representert i Kirkenes, Tromsø, Narvik og Romsdalen.

  Ledig stilling:
  Salg- og Bookingspesialist

  Dette er en spennende sjanse for deg som er interessert i reiselivsfaget, og vil utvikle deg videre innen salg og reiseliv. Vi ser etter en entusiastisk og utadvendt person som har salg og service i blodet og liker at arbeidsdagen er forskjellig fra en dag til neste. Du får svært varierte oppgaver med å utvikle kunderelasjoner og generere salg av unike opplevelsesprodukter i spektakulære Romsdalen.

  Romsdalen ser nå etter en entusiastisk og salg sorientert person til å fylle stillingen som Salg- og Bookingspesialist. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å være en del av den videre utviklingen av et fremoverlent utviklingsselskap og vår satsning på naturbasert reiseliv.

  Vi jobber for å gjøre vårt område til verdens beste reisemål for naturglade mennesker. Derfor har vi bygget flaggskipattraksjonene Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant, og satser på en rekke andre helårlige naturbaserte opplevelser. Du vil bli en del av Romsdalen AS’ Salg- og Markedsavdeling, som er en fellesfunksjon for alle opplevelser og aktiviteter under Romsdalen AS og datterselskap.

  Vier stolte av tilby god service som fasiliterer eksepsjonelt gode opplevelser. Derfor trenger vi deg som er god til å kommunisere både skriftlig og muntlig ,er strukturert og har service i fingertuppene.

  Ditt ansvar er å besvare alle kundehenvendelser på en effektiv og god måte hvor salg og mersalg er i fokus. Du skal også jakte salg ved å jobbe med kunderelasjoner og jobbe oppsøkende både med både eksisterende og nye kunder. Sammen med Salg- og Markedsleder skal du utvikle og levere salgsstrategier, planer og salgsmål, samt etterleve disse.

  Du må kunne jobbe selvstendig og ta ansvar for tildelte oppgaver. Du må være god til å samarbeide, og fleksibel til å delta i andre deler av bedriften ved behov. Arbeidstid er primært på dagtid, men kveld og helgearbeid kan forekomme.

  Hvis du ønsker en variert, sosial og utfordrende arbeidshverdag, og i tillegg har erfaring og interesse fra reiselivsfaget er dette jobben for deg!  Vi lover god stemning og kolleger med godt humør som brenner for å gi gjestene gode opplevelser like mye som du gjør.

   

  Oppgaver

  ·      Identifiserer og tiltrekke nye kunder gjennom ulike salgskanaler

  ·      Bygge og opprettholde sterke relasjoner med nøkkelkunder, og du strekker deg langt for å overgå deres forventninger

  ·      Håndtering av gjesteforespørsler på telefon og e-post

  ·      Planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter mot relevante marked inkl. oppsøkende salg

  ·      Opprettholde en god samarbeidsflyt med bedriftens datterselskap, konsern og mellom avdelingene

  ·      Sørge for at all kommunikasjon og salgsaktiviteter er i tråd med bedriftens verdier

  ·      Oppgaver på tvers av ansvarsområder kan forekomme

   

  Personligeegenskaper

  ·      Du er nysgjerrig og elsker å utvikle kunderelasjoner

  ·      Du er proaktiv og løsningsorientert

  ·      Du er strukturert og har gode organisatoriske evner

  ·      Du tar initiativ, er selvgående og har gjennomføringskraft

  ·      Du kommuniserer tydelig og presist med gode skriftlige og muntlige ferdigheter

  ·      Du blir motivert av tydelige salgsmål

   

  Kompetansekrav

  ·      Du har erfaring fra salg og kan vise til tidligere resultater

  ·      Utdanning innenfor reiseliv, business eller markedsføring er en fordel

  ·      Gode IT-ferdigheter (håndterer Office-programmer og CRM-system med enkelhet)

  ·      Du må kunne norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

  ·      Førerkort kl. B

   

   

  Vi tilbyr

  ·      Du får være en del av et dynamisk og innovativt selskap med ambisjoner, hvor du får utvikle deg faglig og personlig i et nasjonalt og internasjonalt miljø

  ·      Du får være en del av en bransje og selskap med mange muligheter lokalt, nasjonalt og internasjonalt

  ·      Fleksible og varierte oppgaver

  ·      Vi har fleksibel ferieordning i tillegg til en god pensjons- og forsikringsordning.

  ·      Vi tilbyr et inspirerende arbeidsmiljø og muligheten til å jobbe med bærekraftige, innovative og spennende løsninger

  ·      Hjelp til å finne bolig

  ·      Tiltredelse tidligst 1. mai

  ·      Lønn etter avtale

   

  Arbeidssted

  Jernbanegata 1, Åndalsnes

   

   

  Send din søknad merket «Salg og Bookingspesialist» til soknad@romsdalen.no

   

  For mer informasjon, kontakt Susanne Fausa Brastad, Salg- og Markedsleder Romsdalen AS (410 47 473).

   

   

  Om Romsdalen AS

  Romsdalen AS er et investerings- og utviklingsselskap innen aktivitetsbasert reiseliv med hovedkontor på Åndalsnes. Selskapet skal identifisere og utvikle muligheter i reiselivet for økt vekst og verdiskaping, og investere i et utvalg av reiselivsprosjekter og selskaper. Aktuelle virksomheter er Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant, hotell, turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, event og aktivitetsbaserte opplevelser. Romsdalen AS er en del av The Norwegian Travel Company AS sin nasjonale satsning.

   

  Om The Norwegian Travel Company AS (“Norwegian Travel”)

  Norwegian Travel tar sikte på å levere opplevelsesbasert turisme av høy kvalitet på utvalgte destinasjoner i Norge. Selskapet er eier av kjernevirksomheten, og i samarbeid med komplementæreaktører tilbyr Norwegian Travel et bredt spekter av aktiviteter og produkter. Sammen har vi en betydelig portefølje, og vårt mål er å tilby et “one-stop-shop-tilbud” med destinasjoner, aktiviteter og overnatting forreisende til våre destinasjoner. Norwegian Travel har som ambisjon å utvikle det beste fra norsk reiselivsbransje, og tilgjengelig gjøre aktivitetsturismen i Norge. Selskapet er per i dag representert i Kirkenes, Tromsø, Narvik og Romsdalen.

   

  Ledig stilling:
  Kundesenteransvarlig sommeren 2024

  Trives du med kundeservice, og har et brennendeønske om å tilby gode opplevelser? Har du fart og snert, og kommer lett ikontakt med nye mennesker? Hos oss vil du få en variert hverdag, hvor du vil være med å skape fornøyde gjester både gjennom salg og kundeservice.

  Vi ser nå etter en fremoverlent og entusiastisk medarbeider som vil ta et ekstra ansvar for vårt kundesenter i sentrum av Åndalsnes. Du vil få ansvar for å selge billetter og gi kunder informasjon om alle våre ulike aktiviteter og tilbud. Det vil også selges suvernirer i kombinasjon medopplevelsene, hvor du vil bli involvert i kundeservice, salg, varelagerstyring og varetelling.

  Reiseliv er en sesong- og væravhengig bransje med store variasjoner fra dag til dag. Du må være komfortabel med å betjene butikk og kundesenter på egenhånd på dager med få gjester, og jobbe sammen med et team på dager med mange gjester. Det kreves gode kommunikasjonsferdigheter, da du må ha tett dialog med Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant og opplevelsesguidene som skal ta med gjester på tur.

  Kundesenteret er også vårt sentralbord, og som kundesenteransvarlig vil du ha ansvar for å håndtere forespørsler om Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant og våre øvrige opplevelser. Du må derfor være komfortabel med telefonsamtaler og håndtere de på en selvsikker måte som gjør at kunden føler seg sett og forstått, og dermed får en positiv opplevelse. Det samme gjelder kundehenvendelser på e-post.

  Du må også kunne bistå våre ulike opplevelser ved å innta rollen som guide ved behov. Du vil få opplæring i de aktiviteter og opplevelsene som passer ditt nivå. Våre opplevelser inkluderer guidet busstur til Trollstigen, guidet tur på Nesaksla, guidet tur til Rampestreken, guidet tur til Høgaksla, byvandring på Åndalsnes og mer. I tillegg tilbyr vi ulike opplevelser som leveres av våre samarbeidspartnere, samt skreddersydde guidede opplevelser til grupper som f.eks. cruise.

  Som kundesenteransvarlig får du bli en del av et lite men voksende team som brenner for gode opplevelser. Du får være i kontakt medgjester fra hele verden som har valgt å legge sin ferie til nettopp Romsdalen. Ferietiden er den viktigste tiden i hele året for gjestene, så med dette følger det med et stort ansvar for å møte (og toppe!) gjestens forventninger.

  Vi ser etter en personer som kan jobbe 100% fra 1. mai til 15.september.

   

  Dine oppgaver vil inkludere:

  ·       Kundeservice på telefon, e-post og i møte medgjesten.

  ·       Håndtere bestillinger og henvendelser fra kunderinkl. cruiseagenter

  ·       Ha fullstendig oversikt over alle aktiviteter i datterselskep

  ·       Salg av opplevelser, aktiviteter og souvernirer over disk

  ·       Holde kundesentermanual oppdatert og relevant

  ·       Tett dialog med Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant og opplevelsesavdelingen.

   

  Hvem er du?

  ·       Du er strukturert og har en sterk ansvarsfølelse

  ·       Du evner å kommunisere tydelig og nøyaktig

  ·       Du snakker og skriver norsk eller annet skandinavisk språk

  ·       Du snakker engelsk flytende, det er en fordel om du kan tysk.

  ·       Du er fleksibel og kan jobbe kveld og helg så vel som på dagtid og ukedag

  Vi tilbyr

  ·       Vi tilbyr et lite, innovativt arbeidsmiljø hvor du får mulighet til å påvirke utviklingen

  ·       Gode utviklingsmuligheter både lokalt og nasjonalt i konsernet Norwegian Travel

  ·       En arbeidsplass midt blant det råeste av norsk friluftsliv

  ·       Ansattkort på Romsdalsgondolen

  ·       Lønn etter avtale

  ·       Hjelp til å finne bolig

  Høres det ut som noe som kan passe deg? Send din CV og søknad merket «Kundesenteransvarlig» til soknad@romsdalen.no.

  Søknadsfrist: 18. mars 2024. Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju.

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Salg- og Markedsleder Susanne Fausa Brastad (410 47 473).

  Ledig stilling:
  Opplevelsesguide

  Trives du med formidling og det å være vertskap? Dette er din sjanse til å ha en svært variert og aktiv hverdag, og være med å skape glade og fornøyde gjester på tvers av ulike opplevelser.

  Vi ser etter opplevelsesguider som vil ta godt vare på våre gjester og bidra til at de får en uforglemmelig opplevelse i Romsdalen. Ved å være imøtekommende og å by på deg selv og gode historier bidrar du til at opplevelsen har det lille ekstra.  Du får muligheten til å bli kjent med og jobbe med en rekke ulike naturbaserte opplevelser. Disse kan variere fra å være en guidet byvandring i sentrum av Åndalsnes, lavterskel fotvandring på Nesaksla, til å fortelle historier rundt bålet til en bedriftsgruppe.

  Som opplevelsesguide for Romsdalen blir du del av et lite men voksende team med guider. Du får være i kontakt med gjester fra hele verden som har valgt å legge sin ferie til nettopp Romsdalen. Ferietiden er den viktigste tiden i hele året for våre gjester, så med dette følger det med et stort ansvar for å møte (og toppe!) gjestens forventninger.

  Gjennom hele året trenger vi guider som er tilgjengelig på deltid/tilkalling, mens om sommeren har vi behov for sesongansatte guider som er tilgjengelig i juni, juli og august. Det er også behov for noen guider helt fra mai til september. På lengre sikt har vi som mål å ansette guider i heltidsstillinger, hele året. 

  Noen av våre opplevelser inkluderer:

  ·       Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant

  ·       Guidet busstur til Trollveggen og Trollstigen

  ·       Guidet trugetur på Nesaksla

  ·       Guidet fottur til Rampestreken eller Høgaksla

  ·       Byvandringpå Åndalsnes

  ·       Lavterskel fotturer på Nesaksla

  ·       Tilpassede pakker til cruise og turoperatører

  ·       Skreddersydde program til bedriftsgrupper

  Hvem er du?

  ·       Du passer naturlig inn i vertskapsrollen, og trives med å hjelpe andre

  ·       Du kommuniserer tydelig

  ·       Du er strukturert og har en sterk ansvarsfølelse

  ·       Du snakker og skriver norsk eller annet skandinavisk språk

  ·       Du snakker engelsk eller tysk, det er en fordel om du kan et tredje språk.

  ·       Du er fleksibel og kan jobbe kveld og helg så vel som på dagtid

  Vi tilbyr

  ·       Et lite, innovativt arbeidsmiljø hvor du får mulighet til å være med å legge ditt eget preg på opplevelsene

  ·       Opplæring innen opplevelsesguiding

  ·       Gode utviklingsmuligheter lokalt og nasjonalt i konsernet Norwegian Travel

  ·       En arbeidsplass i hjertet av Verdens beste kommune for naturglade mennesker

  ·       Ansattkort på Romsdalsgondolen

  ·       Lønn etter avtale

  Høres det ut som noe som kan passe deg? Send din CV og søknad merket «opplevelsesguide» til soknad@romsdalen.no. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Operativ Leder for Opplevelser Kairith FugledalKvarsnes (926 66 149). Søknadsfrist 18. mars 2024.

  Ledig stilling:
  Kokker som trives i høyden søkes til Eggen Restaurant

  Godt humør? Check!

  Profesjonelt team? Check!

  Variert arbeidshverdag? Check!

  En helt vanlig restaurant? Che…nope!

   

  Vi søker motiverte kokker til å gi våre gjester ekstraordinære matopplevelser i den luftige restauranten på byfjellet Nesaksla. Det er muligheter for fulltid og deltid, samt sesongarbeid i juni, juli og august.

   

  Eggen Restaurant en 170-seters ála carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her serveres det mat av høy kvalitet, som i stor grad er basert på sesongens lokale råvarer. Kundeservice står i høysetet, samt godt miljø og trivsel for alle ansatte. Det er ingen tilkomstvei til fjellet, så turen opp går via Romsdalsgondolen.

   

  Restauranten er åpen nesten hele året, med flest antall besøkende i sommermånedene juni, juli og august. Denne perioden har vi også en uteservering med god kapasitet. Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement.

   

  Om Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant

  Romsdalsgondolen erNorges mest innovative og bærekraftige gondolanlegg. Det er blitt benyttet enrekke unike installasjoner som ingen gondolanlegg har benyttet verken før ellersiden. For eksempel er dette det eneste gondolanlegget i Norge, og kanskje i Europa, uten sår i terrenget etter kabler, rør og tilkomstvei. Vannrør og strømledninger er lagt i et verdensrekord-pilothull som er boret inne i fjellet, fra bunnen og opp til toppen. Anlegget har heller ingen tilkomstvei,som gjør at all vare- og persontransport må skje med gondol. I tillegg er Eggen Restaurant bygget på reversible installasjoner. Det vil si at hvis fremtidige generasjoner ønsker det, så kan bygget fjernes fra fjellet, og terrenget vil være uberørt. Våre medarbeidere har en arbeidsplass de kan være stolte av.

   

  Grip tastaturet og send en søknad dersom…

   

  … du er kokk med fagbrev og med god erfaring fra restaurantbransjen

  … du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

  … du ønsker å jobbe med sesongens beste lokale råvarer

  … du ønsker å bidra i utvikling av meny og konsept

   

   

  Send din søknad merket med «kokk» til soknad@romsdalen.no

  Søknadsfrist: 18. mars 2024

   

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Daglig leder Gabriela Nedjalkovova (tlf. 920 79 508).

   

  Ledig stilling:
  Servitører, baristas og bartendere søkes Eggen Restaurant

  Vi søker motiverte medarbeidere som ønsker å gi våre gjester en fantastisk opplevelse i den luftige restauranten vår på toppen av byfjellet Nesaksla. Det er muligheter for fulltid og deltid, samt sesongarbeid i juni, juli og august.

   

  Eggen Restaurant åpnet dørene for første gang 3. juli i 2021, og har nå nesten tre driftsår bak seg med mange fornøyde gjester. Nå gleder vi oss til å fortsette suksessen i 2024 – og vi vil ha deg med på laget!

   

  Hvis du vil være med på et profesjonelt team i en restaurant helt utenom det vanlige, er dette din mulighet. Dette unike byggverket ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Det settes høye krav til kvalitet og service, og godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

   

  Vi kan tilby:

  ·       Konkurransedyktig lønn

  ·       En trygg arbeidsplass

  ·       Utviklingsmuligheter i konsernet Norwegian Travel

  ·       Hjelp til å finne bolig

  ·       En spennende arbeidsplass midt i hjertet av norsk reiseliv

  ·       En unik arbeidsplass med verdens beste utsikt

  ·       Tilgang til det råeste av norsk friluftsliv

  ·       Gondolbane på jobb hver dag

  ·       Muligheten til å jobbe med regionens beste råvarer

   

  Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her serveres det mat av høy kvalitet, som er basert på sesongens beste råvarer fra regionen. Restauranten er åpen nesten hele året, med flest antall besøkende i sommermånedene juni, juli og august. Denne perioden har vi også uteservering med god kapasitet. Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement.

   

  Grip tastaturet og send en søknad dersom…

   

  … du er en flittig servitør og med god erfaring fra restaurantbransjen

  … du er barista eller bartender som ønsker å gi våre gjester en fantastisk opplevelse

  … du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

  … du behersker å kommunisere på et nordisk språk

   

  Søknadsfrist: 18. mars 2024

  Send din søknad merket med «servitør», «barista» eller «bartender» til soknad@romsdalen.no.

   

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Daglig leder Gabriela Nedjalkovova (tlf. 920 79 508).