Ledige stillinger

Nå har vi en rekke spennende stillinger ledig i både Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant og morselskapet Romsdalen. Noen har fast ansettelse, noen er deltid og noen er sesongarbeid. Rull deg ned for å lese mer.

Finner du ikke en stilling for deg? Vi er alltid interessert i personer med fart og snert. Du er velkommen til å sende en åpen søknad til soknad@romsdalen.no.

Ledig stilling: 
Salg- og Bookingspesialist

offensiv - strukturert - selvgående

Vi søker nå etter en salg- og bookingspesialist som kan ta ansvar for inngående henvendelser på e-post og telefon, samt drive oppsøkende salg mot både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Du er opptatt av å gi god kundeservice og alltid tenke gjestens beste. Det er en fordel om du har erfaring fra reiselivsbransjen. Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø med høyt tempo og godt humør. Merk søknaden «Salg og booking».

 

For mer informasjon om «Salg og Bookingspesialist», kontakt Susanne Brastad, Salg og Markedsleder Romsdalen AS
(tlf. 410 47 473).

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Prosjektleder

kommersiell - strukturert - entusiastisk

Vi søker en dyktig og handlekraftig prosjektleder med stor gjennomføringsevne. Du er god til å organisere, flink med folk og ønsker å bli del av en framtidsrettet bedrift med ambisiøse planer innen aktivitetsbasert reiseliv og destinasjonsutvikling. Prosjekter vi jobber med er Romsdalsgondolen, Hotell, Turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, Event & aktivitetsbaserte opplevelser. Vi tilbyr mange krevende prosjekter i et hektisk og spennende arbeidsmiljø. Merk søknaden «Prosjektleder».

 

For mer informasjon om «Prosjektleder», kontakt Pål R. Amundsen CEO Romsdalen AS (tlf. 928 43 982)

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling:
Tysk- og engelsktalende guider til rolige naturopplevelser

Vil du være en del av et team med fart og snert? Er du spontan, og liker å hive deg med på oppgaver litt utenom det vanlige? Vi er nå på utkikk etter guider som kan være vertskap for våre grupper. Vi trenger i hovedsak tysktalende guider, men snakker du flytende norsk og engelsk er du også en god kandidat. I guiderollen vil du være ansvarlig for at gruppen får en god og lærerik opplevelse. Oppdrag vil i hovedsak være i forbindelse med Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant, men kan også finne sted andre steder i Romsdalen. Det settes ingen krav til fysisk form.

Dine oppgaver og ansvarsområder vil være å...

·      Ta godt imot gjestene på avtalt tidspunkt

·      Gi tydelig og nøyaktig informasjon

·      Svare på alle spørsmål som gjestene har

·      Forbli rolig og vennlig i enhver situasjon

·      Trygt geleide gjestene gjennom avtalt opplevelse

Krav til guider

·      Tidligere erfaring fra serviceyrker er ønskelig

·      Erfaring med å snakke foran folkemengder er et pluss

·      Klarer å huske og gjengi fakta på en nøyaktig og engasjerende måte

·      Flytende engelsk og/eller tysk

·      Gode kommunikasjonsevner

·      Fleksibel arbeidshverdag

Ikke nøl med å sende en søknad til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: 15. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacant position:
German and English speaking guides for soft outdoor adventures

We are seeking friendly and professional guides to provide our guests with an exceptional experience while visiting our facilities. In this role, you will be responsible for engaging visitors for the duration of the tour, sharing interesting facts about the history of Romsdalen, Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant and answering any questions they may have.

Tour Guide Duties and Responsibilities:

·       Greet all guests promptly at scheduled tour times

·       Clearly and accurately provide information of our facility to guests in an engaging manner

·       Answer any questions that the guests have

·       Remain calm, friendly, and enthusiastic

·       Escort guests through the tour, taking breaks as needed

 

Tour Guide Requirements and Qualifications:

·       Significant work experience in customer service preferred

·       Experience with public speaking is a plus

·       Able to memorize and recite facts clearly and accurately

·       Fluent in English and/or German

·       Exceptional communication skills

·       Flexible schedule

 

Does this sound like the job for you? Don’t hesitate and send us your application letter and your CV to soknad@romsdalen.no.

Application deadline: 15.09.2021

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Eggen Restaurant søker dyktige kokker og servitører

Godt humør? Check!

Profesjonelt team? Check!

Variert arbeidshverdag? Check!

En helt vanlig restaurant? Che… nope!

 

Vi søker motiverte kokker og servitører til å utføre god service i den luftige restauranten på Nesaksla. Det er muligheter for deltid og sesongarbeid.

 

Er du interessert i natur og friluftsliv, og ønsker å være med på et prosjekt helt utenom det vanlige? Denne unike restauranten ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Kvalitet og service står i høysetet, samt fokus på godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

 

Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her vil det serveres mat av høy kvalitet, som i stor grad er basert på sesongens lokale råvarer. Restauranten er åpen gjennom hele året, med flest antall besøkende i sommer månedene juni, juli og august. Denne perioden er det også uteservering med god kapasitet ved hjelp av eget BBQ-kjøkken.

 

Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement. Vi søker i hovedsak arbeidere fra august til oktober, med mulighet for forlengelse.

 

Grip tastaturet og send en søknad dersom…

 

… du er kokk med fagbrev og med god erfaring fra restaurantbransjen

… du er servitør med litt fart og snert, og liker å yte godservice

… du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

… du er eventyrlysten og friluftsengasjert

Send din søknad til soknad@romsdalen.no

 • Ledig stilling:
  Daglig leder Eggen Restaurant

  Endelig er en av de kuleste restaurantjobbene ledig. Øverst og ytterst på Nesaksla, byfjellet på Åndalsnes, ligger Eggen Restaurant. Et fantastisk bygg like på kanten av fjellryggen hele 708 meter over havet, med tilkomst via Romsdalsgondolen som går direkte fra sentrum av Åndalsnes. Vi søker nå etter en entusiastisk leder med på laget for å lede utviklingen og driften av vår fantastiske restaurant.

  Eggen Restaurant er helårsåpent, men har færre åpningsdager i vintersesongen enn i sommersesongen, hvor vi på sommeren har høyt trykk med gjester med åpningstid syv dager i uken. Vi har regelmessig spennende konsepter, gjestespill, konserter og lignende. Vi har en 5-retters set-meny som varierer gjennom de ulike sesongene og en kafédel med enklere matretter. Vi er så heldig å ha et multifunksjonelt bygg, så i vinterhalvåret «forvandles» deler av restauranten til et konferansesenter med bedriftskunder fra fjern og nær.

  Daglig leder - Hva går jobben ut på?

  I rollen som daglig leder vil du sitte sentralt i vår organisasjon og vil være en nøkkelperson for vår videre utvikling og vekst. Du vil ha budsjett-, resultat-, drifts – og personalansvar, der både planlegging, koordinering og utføring er viktig.

  Du vil få mulighet til å jobbe med å utvikle nye konsepter sammen med kompetente medarbeidere, og vi vil at du skal lede prosessen rundt idemyldring og utvikling av nye muligheter med forretningspotensiale. Det vil være viktig at du jobber tett med Salg- og Markedsavdelingen, samt andre interne ressurser og fellesfunksjoner i Romsdalen AS og morselskapet Norwegian Travel.

  Hos oss vil du få stor frihet og ansvar til hvordan du mener vi best skal drifte og skape gode resultater. Stillingen krever at du har meget god forståelse og kunnskap om restaurantbransjen, salg, relasjonsbygging og ledelse.

  Hvem er du?

  Vi ser etter en operativ leder som er «tett på» og klarer å balansere økonomi med det kommersielle, og leder via involvering og utvikling, for ansatte så vel som selskapet for øvrig.

  Du er en fagperson med lengre erfaring innen restaurantbransjen. Service og kundeopplevelse er noe du trigges av, og du brenner for å ha fornøyde medarbeidere og gjester.

  Som daglig leder er det viktig at du kan motivere og videreutvikle medarbeiderne dine, og gå foran som et godt eksempel med positivitet og stå på vilje. Du er en operativ leder som kan gå inn i alle stillinger i restauranten. God kultur forstår du viktigheten av, og det er naturlig for deg å skape dette. Du har et godt nettverk og gode relasjoner som du aktivt bruker.

  Du har god grunnleggende forretningsforståelse, teft for utvikling, og forstår sammenhengende mellom god logistikk og lønnsomhet. Det faller deg naturlig å jobbe med budsjetter, resultatoppfølging, forretningsplaner og forretningsutvikling.

  Erfaring

  • Du har lengre erfaring innen kjøkken/restaurant
  • Du har solid ledererfaring
  • Lengre og inngående erfaring i å enten lede, organisere, eller koordinere operativt arbeid
  • Du kan restaurantdrift og klarer også å tenke nytt og kreativt

  Personlige egenskaper

  • Strategisk og analytisk med god forretningsforståelse
  • Engasjert med god gjennomføringsevne
  • Metodisk og strukturert
  • Beherske svært godt norsk muntlig og skriftlig
  • Kundeorientert og motiveres av endring og utvikling
  • En motiverende lederstil med evne til å bygge tillit, lytte og videreutvikle organisasjon og medarbeidere

  Vi tilbyr

  • En utfordrende stilling i et dynamisk og innovativt selskap med høye ambisjoner, hvor du får utvikle deg faglig og personlig i et nasjonalt og internasjonalt miljø
  • Stor påvirkningskraft i forhold til videreutvikling av Eggen restaurant
  • Varierte arbeidsoppgaver gjennom et år med fire spennende sesonger
  • Fleksibel arbeidstid og ferieordning i tillegg til en god pensjons- og forsikringsordning
  • Et arbeidssted med Norges mest spektakulære utsikt

  Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju. Send din søknad her: Daglig leder Eggen restaurant - Romsdalen AS | Jobylon

  Sesongstilling:
  Opplevelsesguide

  Trives du i vertskapsrollen? Har du en indre stolthet av norsk natur og kultur? Dette er din sjanse til å ha en svært variert og aktiv hverdag, og være med å skape glede og fornøyde gjester på tvers av ulike opplevelser.

  Vi ser nå etter guider som vil ta godt vare på våre gjester og bidra til at de får en uforglemmelig opplevelse i Romsdalen. Ved å være imøtekommende og å by på deg selv og gode historier bidrar du til at opplevelsen har det lille ekstra. Du får muligheten til å bli kjent med og jobbe med en rekke ulike naturbaserte opplevelser. Disse kan variere fra å være en guidet fjelltur, trugetur, huskyassistent, eller å fortelle historier rundt bålet til en bedriftsgruppe.

  Som opplevelsesguide for Romsdalen får du bli en del av et lite men voksende team med guider. Du får være i kontakt med gjester fra heleverden som har valgt å legge sin ferie til nettopp Romsdalen. Ferietiden er den viktigste tiden i hele året for den individuelle gjesten, så med dette følger det med et stort ansvar for å møte (og toppe!) gjestens forventninger.

  Gjennom hele året trenger vi guider som er tilgjengelig på deltid/tilkalling, mens om sommeren har vi behov for sesongansatte guider som er tilgjengelig i en fulltidsstilling i juni, juli og august. På lengre sikt har vi som mål å ansette guider i heltidsstillinger.  

   

  Noen av våre opplevelser inkluderer:

  ·       Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant

  ·       Guidet busstur til Trollstigen

  ·       Guidet trugetur på Nesaksla inkl. Romsdalsgondolen

  ·       Guidet fottur til Rampestreken via Romsdalsgondolen

  ·       Kløvtur med husky

  ·       Sledetur med husky

  ·       Tilpassede pakker til cruise og turoperatører

  ·       Skreddersydde program til bedriftsgrupper

  Hvem er du?

  ·       Du passer naturlig inn i vertskapsrollen, og trives med å hjelpe andre

  ·       Du kommuniserer tydelig

  ·       Du er strukturert og har en sterk ansvarsfølelse

  ·       Du snakker og skriver norsk eller annet skandinavisk språk

  ·       Du snakker engelsk flytende, det er en fordel om du kan et tredje språk.

  ·       Du er fleksibel og kan jobbe kveld og helg så vel som på dagtid

  Vi tilbyr

  ·       Vi tilbyr et lite, innovativt arbeidsmiljø hvor du får mulighet til å være med å legge ditt eget preg på opplevelsene

  ·       Gode utviklingsmuligheter lokalt og nasjonalt i konsernet Norwegian Travel

  ·       En arbeidsplass midt blant det råeste av norskfriluftsliv

  ·       Ansattkort på Romsdalsgondolen

  ·       Lønn etter avtale

  Høres det ut som noe som kan passe deg? Send din CV og søknadmerket «opplevelsesguide» til soknad@romsdalen.no.

  Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju.

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Salg- og Markedsleder Susanne Fausa Brastad (410 47 473).