Romsdalsgondolen AS søker deltidsarbeidere til å drifte
Norges råeste gondol

Liker du deg i høyden? Har du et brennende engasjement og er opptatt av god kundeservice? Er du teknisk interessert og nysgjerrig på bærekraftig reiseliv?

Sesongansatte og deltidsarbeidere

Har du ønske og mulighet til å ha fleksibel arbeidstid? Er du pensjonist, student eller av andre årsaker har tid til overs du ønsker å fylle? Da er dette din mulighet til å være med på laget til Norges råeste gondol! Vi trenger sesongansatte om sommeren og deltidsansatte nesten hele året.

Hvem er du?

Vi søker etter flere arbeidere i forskjellige stillinger, men fellestrekket for alle stillingene er at du må være opptatt av å gi gjestene gode opplevelser. I tillegg må du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk både muntlig og skriftlig, være entusiastisk og strukturert. Du må også kunne jobbe godt som et team og trå til der det trengs. Sikkerhet og gode kundeopplevelser står i høysetet. Fleksibilitet er ønsket da arbeidsdagen vil variere ut fra sesong og åpningstider.

4-5 kjørere: Oppstart, kontroll og daglig kjøring av gondolen. Er du strukturert og liker å ha ansvar er dette den rette jobben for deg. Noe teknisk erfaring er en fordel, men alle søkere vil bli vurdert.

5-6 kabinvakter, billett og service: Kundeveiledning, samt være med å koordinere sikker drift sammen med kjører. Oppgavene inkluderer å selge billetter og sørge for god flyt i anlegget.

5-6 verter/vakter: Kundeveiledning, samt sørge for god flyt på travle dager og holde anlegget ryddig og presentabelt.

Er du en klart-jeg-kan-type som tenker dette høres ut som din drømmejobb? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss CV og kort søknad merket «kjører», «kabin» eller «vert» til soknad@romsdalen.no.

Søknadsfrist 28.02.2021

For mer informasjon ta kontakt med Vidar Moen, driftsleder Romsdalsgondolen AS, på mobil: 477 86 646.