Ledige stillinger

Nå har vi en rekke spennende stillinger ledig i både Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant og morselskapet Romsdalen. Noen har fast ansettelse, noen er deltid og noen er sesongarbeid. Rull deg ned for å lese mer.

Finner du ikke en stilling for deg? Vi er alltid interessert i personer med fart og snert. Du er velkommen til å sende en åpen søknad til soknad@romsdalen.no.

Ledig stilling: 
Salg- og Bookingspesialist

offensiv - strukturert - selvgående

Vi søker nå etter en salg- og bookingspesialist som kan ta ansvar for inngående henvendelser på e-post og telefon, samt drive oppsøkende salg mot både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Du er opptatt av å gi god kundeservice og alltid tenke gjestens beste. Det er en fordel om du har erfaring fra reiselivsbransjen. Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø med høyt tempo og godt humør. Merk søknaden «Salg og booking».

 

For mer informasjon om «Salg og Bookingspesialist», kontakt Susanne Brastad, Salg og Markedsleder Romsdalen AS
(tlf. 410 47 473).

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Prosjektleder

kommersiell - strukturert - entusiastisk

Vi søker en dyktig og handlekraftig prosjektleder med stor gjennomføringsevne. Du er god til å organisere, flink med folk og ønsker å bli del av en framtidsrettet bedrift med ambisiøse planer innen aktivitetsbasert reiseliv og destinasjonsutvikling. Prosjekter vi jobber med er Romsdalsgondolen, Hotell, Turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, Event & aktivitetsbaserte opplevelser. Vi tilbyr mange krevende prosjekter i et hektisk og spennende arbeidsmiljø. Merk søknaden «Prosjektleder».

 

For mer informasjon om «Prosjektleder», kontakt Pål R. Amundsen CEO Romsdalen AS (tlf. 928 43 982)

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling:
Tysk- og engelsktalende guider til rolige naturopplevelser

Vil du være en del av et team med fart og snert? Er du spontan, og liker å hive deg med på oppgaver litt utenom det vanlige? Vi er nå på utkikk etter guider som kan være vertskap for våre grupper. Vi trenger i hovedsak tysktalende guider, men snakker du flytende norsk og engelsk er du også en god kandidat. I guiderollen vil du være ansvarlig for at gruppen får en god og lærerik opplevelse. Oppdrag vil i hovedsak være i forbindelse med Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant, men kan også finne sted andre steder i Romsdalen. Det settes ingen krav til fysisk form.

Dine oppgaver og ansvarsområder vil være å...

·      Ta godt imot gjestene på avtalt tidspunkt

·      Gi tydelig og nøyaktig informasjon

·      Svare på alle spørsmål som gjestene har

·      Forbli rolig og vennlig i enhver situasjon

·      Trygt geleide gjestene gjennom avtalt opplevelse

Krav til guider

·      Tidligere erfaring fra serviceyrker er ønskelig

·      Erfaring med å snakke foran folkemengder er et pluss

·      Klarer å huske og gjengi fakta på en nøyaktig og engasjerende måte

·      Flytende engelsk og/eller tysk

·      Gode kommunikasjonsevner

·      Fleksibel arbeidshverdag

Ikke nøl med å sende en søknad til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: 15. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacant position:
German and English speaking guides for soft outdoor adventures

We are seeking friendly and professional guides to provide our guests with an exceptional experience while visiting our facilities. In this role, you will be responsible for engaging visitors for the duration of the tour, sharing interesting facts about the history of Romsdalen, Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant and answering any questions they may have.

Tour Guide Duties and Responsibilities:

·       Greet all guests promptly at scheduled tour times

·       Clearly and accurately provide information of our facility to guests in an engaging manner

·       Answer any questions that the guests have

·       Remain calm, friendly, and enthusiastic

·       Escort guests through the tour, taking breaks as needed

 

Tour Guide Requirements and Qualifications:

·       Significant work experience in customer service preferred

·       Experience with public speaking is a plus

·       Able to memorize and recite facts clearly and accurately

·       Fluent in English and/or German

·       Exceptional communication skills

·       Flexible schedule

 

Does this sound like the job for you? Don’t hesitate and send us your application letter and your CV to soknad@romsdalen.no.

Application deadline: 15.09.2021

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Eggen Restaurant søker dyktige kokker og servitører

Godt humør? Check!

Profesjonelt team? Check!

Variert arbeidshverdag? Check!

En helt vanlig restaurant? Che… nope!

 

Vi søker motiverte kokker og servitører til å utføre god service i den luftige restauranten på Nesaksla. Det er muligheter for deltid og sesongarbeid.

 

Er du interessert i natur og friluftsliv, og ønsker å være med på et prosjekt helt utenom det vanlige? Denne unike restauranten ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Kvalitet og service står i høysetet, samt fokus på godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

 

Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her vil det serveres mat av høy kvalitet, som i stor grad er basert på sesongens lokale råvarer. Restauranten er åpen gjennom hele året, med flest antall besøkende i sommer månedene juni, juli og august. Denne perioden er det også uteservering med god kapasitet ved hjelp av eget BBQ-kjøkken.

 

Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement. Vi søker i hovedsak arbeidere fra august til oktober, med mulighet for forlengelse.

 

Grip tastaturet og send en søknad dersom…

 

… du er kokk med fagbrev og med god erfaring fra restaurantbransjen

… du er servitør med litt fart og snert, og liker å yte godservice

… du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

… du er eventyrlysten og friluftsengasjert

Send din søknad til soknad@romsdalen.no

 • Sesongstilling, fulltid og deltid:
  Salgsmedarbeider for naturbaserte opplevelser

  Trives du med kundeservice, og har et brennende ønske om å tilby gode opplevelser? Har du fart og snert, og kommer lett i kontakt med nye mennesker? Hos oss vil du få en variert hverdag, hvor du vil være med å skape fornøyde gjester både gjennom salg og å bistå som guide.

  Vi ser nå etter fremoverlente og entusiastiske personer som vil ta vare på våre gjester ved å gi god service og drive salg i vårt kundesenter i sentrum av Åndalsnes. Du vil få ansvar for å selge billetter og gi kunder informasjon om alle våre ulike aktiviteter og tilbud. Det vil også selges suvenirer i kombinasjon med opplevelsene, hvor du vil bli involvert i kundeservice, salg, varelagerstyring og varetelling.

  Reiseliv er en sesong- og væravhengig industri med store variasjoner fra dag til dag. Du må være komfortabel med å betjene butikk og kundesenter på egenhånd på dager med få gjester, og jobbe sammen med et større team på dager med mange gjester. Det kreves gode kommunikasjonsferdigheter da du må ha tett dialog med Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant og opplevelsesguidene som skal ta med gjester på tur.

  Du må også kunne bistå våre ulike opplevelser ved å innta rollen som guide ved behov. Du vil få opplæring i alle våre aktiviteter og opplevelser. Disse inkluderer guidet busstur til Trollstigen, guidet tur på Nesaksla, guidet tur til Rampestreken, kløvtur med Husky og RIB-safari på Romsdalsfjorden. I tillegg tilbyr vi ulike opplevelser som leveres av våre samarbeidspartnere, samt skreddersydde guidede opplevelser til grupper som f.eks. cruise.

  Som Salgsmedarbeider og guide for Romsdalen får du bli en del av et lite men voksende team som brenner for gode opplevelser. Du får være i kontakt med gjester fra hele verden som har valgt å legge sin ferie til nettopp Romsdalen. Ferietiden er den viktigste tiden i hele året for den individuelle gjesten, så med dette følger det med et stort ansvar for å møte (og toppe!) gjestens forventninger.

  Vi ser etter et utvalg personer som kan jobbe fulltid, deltid eller på tilkalling i juni, juli og august, med mulighet for forlengelse. Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju.


  Hvem er du?

  • Du passer sosial og utadvendt
  • Du er strukturert og har en sterk ansvarsfølelse
  • Du snakker og skriver norsk eller annet skandinavisk språk
  • Du snakker engelsk flytende, det er en fordel om du kan et tredje språk
  • Du er fleksibel og kan jobbe kveld og helg så vel som på dagtid og ukedag


  Vi tilbyr

  • Vi tilbyr et lite, innovativt arbeidsmiljø hvor du får mulighet til å påvirke utviklingen
  • Gode utviklingsmuligheter lokalt og nasjonalt i konsernet Norwegian Travel
  • En arbeidsplass midt blant det råeste av norsk friluftsliv
  • Ansattkort på Romsdalsgondolen
  • Lønn etter avtale
  • Hjelp til å finne bolig

  Om arbeidsgiveren

  Romsdalen AS er et investerings- og utviklingsselskap innen aktivitetsbasert reiseliv med hovedkontor på Åndalsnes. Selskapet skal identifisere og utvikle muligheter i reiselivet for økt vekst og verdiskaping, og investere i et utvalg av reiselivsprosjekter og selskaper. Aktuelle virksomheter er Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant, hotell, turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, event og aktivitetsbaserte opplevelser. Romsdalen AS er en del av The Norwegian Travel Company AS sin nasjonale satsning.

  Om The Norwegian Travel Company AS (“Norwegian Travel”)
  Norwegian Travel tar sikte på å levere opplevelsesbasert turisme av høy kvalitet på utvalgte destinasjoner i Norge. Selskapet er eier av kjernevirksomheten, og i samarbeid med komplementære aktører tilbyr Norwegian Travel et bredt spekter av aktiviteter og produkter. Sammen har vi en betydelig portefølje, og vårt mål er å tilby et “one-stop-shop-tilbud” med destinasjoner, aktiviteter og overnatting for reisende til våre destinasjoner. Norwegian Travel har som ambisjon å utvikle det beste fra norsk reiselivsbransje, og tilgjengelig gjøre aktivitetsturismen i Norge. Selskapet er per i dag representert i Kirkenes, Tromsø, Narvik og Romsdalen.

  Høres det ut som noe som kan passe deg? Send din CV og søknad merket «opplevelsesguide» til soknad@romsdalen.no.

  Søknadsfrist: Snarlig. Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju.

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Salg- og Markedsleder Susanne Fausa Brastad (410 47 473).

  Fulltid og deltidsstilling:
  Opplevelsesguide

  Trives du i vertskapsrollen? Har du en indre stolthet av norsk natur og kultur? Dette er din sjanse til å ha en svært variert og aktiv hverdag, og være med å skape glede og fornøyde gjester på tvers av ulike opplevelser.

  Vi ser nå etter guider som vil ta godt vare på våre gjester og bidra til at de får en uforglemmelig opplevelse i Romsdalen. Ved å være imøtekommende og å by på deg selv og gode historier bidrar du til at opplevelsen har det lille ekstra. Du får muligheten til å bli kjent med og jobbe med en rekke ulike naturbaserte opplevelser. Disse kan variere fra å være en guidet fjelltur, trugetur, huskyassistent, eller å fortelle historier rundt bålet til en bedriftsgruppe.

  Som opplevelsesguide for Romsdalen får du bli en del av et lite men voksende team med guider. Du får være i kontakt med gjester fra heleverden som har valgt å legge sin ferie til nettopp Romsdalen. Ferietiden er den viktigste tiden i hele året for den individuelle gjesten, så med dette følger det med et stort ansvar for å møte (og toppe!) gjestens forventninger.

  Gjennom hele året trenger vi guider som er tilgjengelig på deltid/tilkalling, mens om sommeren har vi behov for sesongansatte guider som er tilgjengelig i en fulltidsstilling i juni, juli og august. På lengre sikt har vi som mål å ansette guider i heltidsstillinger.  

   

  Noen av våre opplevelser inkluderer:

  ·       Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant

  ·       Guidet busstur til Trollstigen

  ·       Guidet trugetur på Nesaksla inkl. Romsdalsgondolen

  ·       Guidet fottur til Rampestreken via Romsdalsgondolen

  ·       Kløvtur med husky

  ·       Sledetur med husky

  ·       Tilpassede pakker til cruise og turoperatører

  ·       Skreddersydde program til bedriftsgrupper

  Hvem er du?

  ·       Du passer naturlig inn i vertskapsrollen, og trives med å hjelpe andre

  ·       Du kommuniserer tydelig

  ·       Du er strukturert og har en sterk ansvarsfølelse

  ·       Du snakker og skriver norsk eller annet skandinavisk språk

  ·       Du snakker engelsk flytende, det er en fordel om du kan et tredje språk.

  ·       Du er fleksibel og kan jobbe kveld og helg så vel som på dagtid

  Vi tilbyr

  ·       Vi tilbyr et lite, innovativt arbeidsmiljø hvor du får mulighet til å være med å legge ditt eget preg på opplevelsene

  ·       Gode utviklingsmuligheter lokalt og nasjonalt i konsernet Norwegian Travel

  ·       En arbeidsplass midt blant det råeste av norskfriluftsliv

  ·       Ansattkort på Romsdalsgondolen

  ·       Lønn etter avtale

  Høres det ut som noe som kan passe deg? Send din CV og søknadmerket «opplevelsesguide» til soknad@romsdalen.no.

  Søknadsfrist: Snarlig. Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju.

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Salg- og Markedsleder Susanne Fausa Brastad (410 47 473).

  Fast stilling
  Operativ leder for Opplevelser

  Romsdalen AS har en ambisjon om å gjøre Romsdalen til verdens beste reisemål for naturglade mennesker. Derfor satser vi stort på naturbaserte opplevelser. I dag har vi guidede fotturer/trugeturer/skiturer/bussturer, kløvtur og sledetur med Husky, gondol, kulinariske smaksopplevelser på Eggen Restaurant m.m.

  Nå trenger vi en entusiastisk leder med på laget for å lede utviklingen og driften av våre opplevelser til nye høyder. Du må være en operativ leder som liker å være «tett på driften». Den ene dagen er du guide for en gruppe gjester på truger og neste dag jobber du med utvikling av nye aktiviteter i henhold til våre verdier, ambisjoner og reiselivstrender. Ditt hovedansvar vil være å planlegge, kvalitetssikre og lede all drift av opplevelser på tvers av hele virksomheten.

  Vi tilbyr våre gjester fantastiske opplevelser som gir minner for livet, og som gjør at de ønsker å komme tilbake for å oppleve mer. Derfor trenger vi en operativ leder som vet hvordan man utvikler og leverer fantastiske kundereiser ved bruk av verktøy som f.eks. Experience Design eller Service Design. Felles for våre opplevelser er at de skal være tilgjengelige for mange (lavterskel) og ha wow-faktor, samt være i henhold til våre verdier; å være ekte, skape verdi og bry oss.

  Du må ha service i blodet og brenne for å se gjester med et smil og latter om munnen. Det er en klar fordel om du er strukturert og er kjent for å ha gjennomføringsevne. Det vil være viktig at du tilpasser deg raskt, og at du er god på å lede ansatte i en dynamisk virksomhet og bransje som er i kontinuerlig endring.

  Som operativ leder for opplevelser tar du ansvar for et lite men voksende team av guider. Det vil også være ditt ansvar å sette opp budsjett, lage langsiktige planer, bemanning og ansette nødvendige ressurser for stabil og bærekraftig gjennomføring av våre eksisterende og fremtidige opplevelser.

  Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å være en pådriver av innovasjon og nyskaping innen naturbaserte opplevelser. Her får du være en del av prosessen rundt idemyldring og utvikling av nye muligheter med forretningspotensiale, sammen med et team som brenner like mye for gode gjesteopplevelser som deg selv. Det vil være viktig at du jobber tett med Salg- og Markedsavdelingen, samt bruker andre interne ressurser og fellesfunksjoner i Romsdalen AS og morselskapet The Norwegian Travel Company AS.

  Oppgaver

  • Planlegge, koordinere og lede opplevelser i henhold til selskapets overordnede mål
  • Være oppdatert på reisetrender
  • Utvikle, måle og evaluere eksisterende og nye opplevelser
  • Ha tett dialog med Salg- og Markedsavdelingen, i felleskap utarbeide en Salg- og Markedsplan for opplevelser
  • Utvikle og forankre gode driftsrutiner for opplevelser
  • Rekruttere, ansette og trene opp nye medarbeidere innen opplevelser
  • Ha god kontakt med gjestene og sørge for høy kvalitet på opplevelser
  • Budsjett- og resultatansvar
  • Samarbeide tett med morselskap og datterselskap av Romsdalen AS

  Personlige egenskaper

  • Trives godt med kombinasjonen av praktisk arbeid og administrative oppgaver
  • Høyt engasjement og blir motivert av høyt tempo
  • Proaktiv og løsningsorientert
  • Strukturert og metodisk tilnærming til oppgaver
  • Handler på eget initiativ og uredd for å utfordre tidligere praksis
  • Kommuniserer tydelig
  Kompetanse
  • Minimum bachelorgrad i Business Management, Reiselivsledelse eller annen relevant utdanning.
  • Minimum 3 års erfaring fra handel, service, reiseliv, produktutvikling eller lignende
  • God operativ forretningsforståelse og kremmerånd
  • Du må ha gode skriftlige og muntlige ferdigheter på norsk og engelsk

  Vi tilbyr

  • En utfordrende nøkkelstilling i et dynamisk og innovativt selskap med høye ambisjoner, hvor du får utvikle deg faglig og personlig i et lokalt, nasjonalt og internasjonalt miljø
  • Mulighet til å være med å påvirke og utvikle selskapet sammen med dyktige kollegaer
  • Fleksible og varierte oppgaver gjennom et år med fire spennende sesonger
  • Fleksibel arbeidstid og ferieordning i tillegg til en god pensjons- og forsikringsordning.
  • Et inspirerende arbeidsmiljø og muligheten til å jobbe med bærekraftige og innovative løsninger
  • Et stort ansvar innenfor avtalte rammer
  • Tiltredelse så raskt som mulig

  Arbeidssted

  Jernbanegata 1, Åndalsnes

   

  Slik søker du

  Send din søknad og CV merket «Operativ leder for Opplevelser» til soknad@romsdalen.no 

  For mer informasjon, kontakt Susanne Fausa Brastad, Salg- og Markedsleder Romsdalen AS (410 47 473) eller Pål R. Amundsen, CEO Romsdalen AS (928 43 982).

  Om selskapet

  Romsdalen AS er et investerings- og utviklingsselskap innen aktivitetsbasert reiseliv med hovedkontor på Åndalsnes. Selskapet skal identifisere og utvikle muligheter i reiselivet for økt vekst og verdiskaping, og investere i et utvalg av reiselivsprosjekter og selskaper. Aktuelle virksomheter er Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant, hotell, turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, event og aktivitetsbaserte opplevelser. Romsdalen AS er en del av The Norwegian Travel Company AS sin nasjonale satsning.

  Om The Norwegian Travel Company AS (“Norwegian Travel”)
  Norwegian Travel tar sikte på å levere opplevelsesbasert turisme av høy kvalitet på utvalgte destinasjoner i Norge. Selskapet er eier av kjernevirksomheten, og i samarbeid med komplementære aktører tilbyr Norwegian Travel et bredt spekter av aktiviteter og produkter. Sammen har vi en betydelig portefølje, og vårt mål er å tilby et “one-stop-shop-tilbud” med destinasjoner, aktiviteter og overnatting for reisende til våre destinasjoner. Norwegian Travel har som ambisjon å utvikle det beste fra norsk reiselivsbransje, og tilgjengelig gjøre aktivitetsturismen i Norge. Selskapet er per i dag representert i Kirkenes, Tromsø, Lofoten, Narvik og Romsdalen.