Ledige stillinger

Nå har vi en rekke spennende stillinger ledig i både Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant og morselskapet Romsdalen. Noen har fast ansettelse, noen er deltid og noen er sesongarbeid. Rull deg ned for å lese mer.

Finner du ikke en stilling for deg? Vi er alltid interessert i personer med fart og snert. Du er velkommen til å sende en åpen søknad til soknad@romsdalen.no.

Ledig stilling: 
Salg- og Bookingspesialist

offensiv - strukturert - selvgående

Vi søker nå etter en salg- og bookingspesialist som kan ta ansvar for inngående henvendelser på e-post og telefon, samt drive oppsøkende salg mot både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Du er opptatt av å gi god kundeservice og alltid tenke gjestens beste. Det er en fordel om du har erfaring fra reiselivsbransjen. Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø med høyt tempo og godt humør. Merk søknaden «Salg og booking».

 

For mer informasjon om «Salg og Bookingspesialist», kontakt Susanne Brastad, Salg og Markedsleder Romsdalen AS
(tlf. 410 47 473).

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Prosjektleder

kommersiell - strukturert - entusiastisk

Vi søker en dyktig og handlekraftig prosjektleder med stor gjennomføringsevne. Du er god til å organisere, flink med folk og ønsker å bli del av en framtidsrettet bedrift med ambisiøse planer innen aktivitetsbasert reiseliv og destinasjonsutvikling. Prosjekter vi jobber med er Romsdalsgondolen, Hotell, Turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, Event & aktivitetsbaserte opplevelser. Vi tilbyr mange krevende prosjekter i et hektisk og spennende arbeidsmiljø. Merk søknaden «Prosjektleder».

 

For mer informasjon om «Prosjektleder», kontakt Pål R. Amundsen CEO Romsdalen AS (tlf. 928 43 982)

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling:
Tysk- og engelsktalende guider til rolige naturopplevelser

Vil du være en del av et team med fart og snert? Er du spontan, og liker å hive deg med på oppgaver litt utenom det vanlige? Vi er nå på utkikk etter guider som kan være vertskap for våre grupper. Vi trenger i hovedsak tysktalende guider, men snakker du flytende norsk og engelsk er du også en god kandidat. I guiderollen vil du være ansvarlig for at gruppen får en god og lærerik opplevelse. Oppdrag vil i hovedsak være i forbindelse med Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant, men kan også finne sted andre steder i Romsdalen. Det settes ingen krav til fysisk form.

Dine oppgaver og ansvarsområder vil være å...

·      Ta godt imot gjestene på avtalt tidspunkt

·      Gi tydelig og nøyaktig informasjon

·      Svare på alle spørsmål som gjestene har

·      Forbli rolig og vennlig i enhver situasjon

·      Trygt geleide gjestene gjennom avtalt opplevelse

Krav til guider

·      Tidligere erfaring fra serviceyrker er ønskelig

·      Erfaring med å snakke foran folkemengder er et pluss

·      Klarer å huske og gjengi fakta på en nøyaktig og engasjerende måte

·      Flytende engelsk og/eller tysk

·      Gode kommunikasjonsevner

·      Fleksibel arbeidshverdag

Ikke nøl med å sende en søknad til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: 15. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacant position:
German and English speaking guides for soft outdoor adventures

We are seeking friendly and professional guides to provide our guests with an exceptional experience while visiting our facilities. In this role, you will be responsible for engaging visitors for the duration of the tour, sharing interesting facts about the history of Romsdalen, Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant and answering any questions they may have.

Tour Guide Duties and Responsibilities:

·       Greet all guests promptly at scheduled tour times

·       Clearly and accurately provide information of our facility to guests in an engaging manner

·       Answer any questions that the guests have

·       Remain calm, friendly, and enthusiastic

·       Escort guests through the tour, taking breaks as needed

 

Tour Guide Requirements and Qualifications:

·       Significant work experience in customer service preferred

·       Experience with public speaking is a plus

·       Able to memorize and recite facts clearly and accurately

·       Fluent in English and/or German

·       Exceptional communication skills

·       Flexible schedule

 

Does this sound like the job for you? Don’t hesitate and send us your application letter and your CV to soknad@romsdalen.no.

Application deadline: 15.09.2021

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Eggen Restaurant søker dyktige kokker og servitører

Godt humør? Check!

Profesjonelt team? Check!

Variert arbeidshverdag? Check!

En helt vanlig restaurant? Che… nope!

 

Vi søker motiverte kokker og servitører til å utføre god service i den luftige restauranten på Nesaksla. Det er muligheter for deltid og sesongarbeid.

 

Er du interessert i natur og friluftsliv, og ønsker å være med på et prosjekt helt utenom det vanlige? Denne unike restauranten ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Kvalitet og service står i høysetet, samt fokus på godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

 

Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her vil det serveres mat av høy kvalitet, som i stor grad er basert på sesongens lokale råvarer. Restauranten er åpen gjennom hele året, med flest antall besøkende i sommer månedene juni, juli og august. Denne perioden er det også uteservering med god kapasitet ved hjelp av eget BBQ-kjøkken.

 

Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement. Vi søker i hovedsak arbeidere fra august til oktober, med mulighet for forlengelse.

 

Grip tastaturet og send en søknad dersom…

 

… du er kokk med fagbrev og med god erfaring fra restaurantbransjen

… du er servitør med litt fart og snert, og liker å yte godservice

… du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

… du er eventyrlysten og friluftsengasjert

Send din søknad til soknad@romsdalen.no

 • Deltidsstilling
  Selger for Norges mest spektakulære konferansesenter 708 moh

  Er du offensiv og kommer lett i kontakt med mennesker? Har du en egen driv til å oppnå målene du har satt deg? Vi ser etter deg!

  Vi ser etter en målbevisst selger med sterk drivkraft, som trives i møtet med andre mennesker. Du er en god menneskekjenner som trives i sosiale settinger, men som også jobber godt selvstendig. Du har et vinnende vesen som lett bryter isen og bygger nye relasjoner. Vi lyser i første omgang ut en deltidsstilling 50%, med mulighet for å øke stillingsprosent ved behov.

  Eggen Restaurant og Romsdalsgondolen er Norges mest spektakulære konferanselokale, og passer for kurs, møter, teambuilding, festmiddager og mye mer. Som selger for et unikt tilbud treffer man mange interesserte kunder, og med riktig tilnærming er det dermed gode sjanser for å oppnå resultater. Du blir ansvarlig for å følge opp din egen B2B-pipeline, og vil være daglig i kontakt med beslutningstakere i regionale og nasjonale bedrifter.

  Du må kunne identifisere muligheter i dialog med potensielle kunder i ulike stadier i pipeline. Du har øyne og ører åpne for mersalg, og vet når du skal tilby ekstra tjenester og opplevelser som f.eks. teambuildingaktiviteter som historiefortelling, sledekjøring med husky, trugetur på fjellet og guidet fottur til Nesaksla.

   

  Hvem er du?

  ·       Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter

  ·       Du må kunne norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

  ·       Du er god til å motivere og engasjere deg selv og andre

  ·       Du trigges av gode utviklings- og karrieremuligheter

  ·       Det er en fordel om du har erfaring fra oppsøkendesalg eller møtebooking.

   

  Vi tilbyr

  ·       Du får jobbe med Norges mest spektakulære konferansesenter

  ·       Utviklingsmuligheter lokalt og nasjonalt i konsernet Norwegian Travel

  ·       En arbeidsplass midt blant det råeste av norskfriluftsliv

  ·       Ansattkort på Romsdalsgondolen

  ·       Lønn etter avtale

  Høres det ut som noe som kan passe deg? Send din CV og søknad merket «Selger» til soknad@romsdalen.no.

  Søknadsfrist: Mandag 13. februar. Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju.

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Salg- og Markedsleder Susanne Fausa Brastad (410 47 473).

   

  Deltidsstilling
  Opplevelsesguide

  Trives du i vertskapsrollen? Har du en indre stolthet av norsk natur og kultur? Dette er din sjanse til å ha en svært variert og aktiv hverdag, og være med å skape glede og fornøyde gjester på tvers av ulike opplevelser.

  Vi ser nå etter guider som vil ta godt vare på våre gjester og bidra til at de får en uforglemmelig opplevelse i Romsdalen. Ved å være imøtekommende og å by på deg selv og gode historier bidrar du til at opplevelsen har det lille ekstra. Du får muligheten til å bli kjent med og jobbe med en rekke ulike naturbaserte opplevelser. Disse kan variere fra å være en guidet fjelltur, trugetur, huskyassistent, eller å fortelle historier rundt bålet til en bedriftsgruppe.

  Som opplevelsesguide for Romsdalen får du bli en del av et lite men voksende team med guider. Du får være i kontakt med gjester fra heleverden som har valgt å legge sin ferie til nettopp Romsdalen. Ferietiden er den viktigste tiden i hele året for den individuelle gjesten, så med dette følger det med et stort ansvar for å møte (og toppe!) gjestens forventninger.

  Gjennom hele året trenger vi guider som er tilgjengelig på deltid/tilkalling, mens om sommeren har vi behov for sesongansatte guider som er tilgjengelig i en fulltidsstilling i juni, juli og august. På lengre sikt har vi som mål å ansette guider i heltidsstillinger.  

   

  Noen av våre opplevelser inkluderer:

  ·       Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant

  ·       Guidet busstur til Trollstigen

  ·       Guidet trugetur på Nesaksla inkl. Romsdalsgondolen

  ·       Guidet fottur til Rampestreken via Romsdalsgondolen

  ·       Kløvtur med husky

  ·       Sledetur med husky

  ·       Tilpassede pakker til cruise og turoperatører

  ·       Skreddersydde program til bedriftsgrupper

  Hvem er du?

  ·       Du passer naturlig inn i vertskapsrollen, og trives med å hjelpe andre

  ·       Du kommuniserer tydelig

  ·       Du er strukturert og har en sterk ansvarsfølelse

  ·       Du snakker og skriver norsk eller annet skandinavisk språk

  ·       Du snakker engelsk flytende, det er en fordel om du kan et tredje språk.

  ·       Du er fleksibel og kan jobbe kveld og helg så vel som på dagtid

  Vi tilbyr

  ·       Vi tilbyr et lite, innovativt arbeidsmiljø hvor du får mulighet til å være med å legge ditt eget preg på opplevelsene

  ·       Gode utviklingsmuligheter lokalt og nasjonalt i konsernet Norwegian Travel

  ·       En arbeidsplass midt blant det råeste av norskfriluftsliv

  ·       Ansattkort på Romsdalsgondolen

  ·       Lønn etter avtale

  Høres det ut som noe som kan passe deg? Send din CV og søknadmerket «opplevelsesguide» til soknad@romsdalen.no.

  Søknadsfrist: Mandag 20. februar. Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju.

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Salg- og Markedsleder Susanne Fausa Brastad (410 47 473).

  Sesongarbeider
  Kokker og servitører søkes til Eggen Restaurant

  Vi søker motiverte kokker og servitører som ønsker å gi våre gjester en fantastisk opplevelse i den luftige restauranten vår på toppen av byfjellet Nesaksla. Det er muligheter for fulltid og deltid, samt sesongarbeid i juni, juli og august.

   

  Eggen Restaurant åpnet dørene for første gang 3. juli i 2021, og har nå nesten to driftsår bak seg med mange fornøyde gjester. Nå gleder vi oss til å fortsette suksessen i 2023 – og vi vil ha deg med på laget!

   

  Hvis du vil være med på et profesjonelt team i en restaurant helt utenom det vanlige, er dette din mulighet. Dette unike byggverket ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Det settes høye krav til kvalitet og service, og godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

   

  Vi kan tilby:

  ·       Konkurransedyktig lønn

  ·       En trygg arbeidsplass

  ·       Utviklingsmuligheter i konsernet Norwegian Travel

  ·       Hjelp til å finne bolig

  ·       En spennende arbeidsplass midt i hjertet av norsk reiseliv

  ·       En unik arbeidsplass med verdens beste utsikt

  ·       Tilgang til det råeste av norsk friluftsliv

  ·       Gondolbane på jobb hver dag

  ·       Muligheten til å obbe med regionens beste råvarer

   

  Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her serveres det mat av høy kvalitet, som er basert på sesongens råvarer fra regionen. Restauranten er helårsåpen, med flest antall besøkende i sommermånedene juni, juli og august. Denne perioden har vi også uteservering med god kapasitet ved hjelp av egen utendørs kjøkkenløsning og bar. Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement.

   

  Grip tastaturet og send en søknad dersom…

   

  … du er kokk med fagbrev og med god erfaring fra restaurantbransjen

  … du er servitør som ønsker å gi våre gjester en fantastisk opplevelse

  … du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

  … du behersker å kommunisere på et nordisk språk

   

  Send din søknad merket enten "kokk" eller "servitør" til per.espen@romsdalen.no.

   

  Søknadsfrist: Mandag 20. februar

   

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Daglig leder Per Espen Thorgersen (tlf. 922 66 657)

  Sesongarbeider
  Romsdalsgondolen søker sesongarbeidere til å drifte Norges råeste gondol

  Har du et brennende engasjement, er opptatt av god kundeservice og nysgjerrig på bærekraftig reiseliv? Prøv deg som vert på Romsdalsgondolen!

  Ønsker du å jobbe i hjertet av reiselivet på Åndalsnes, med en av Norges mest spektakulære attraksjoner? Er du pensjonist, student eller av andre årsaker har tid til overs du ønsker å fylle? Da er dette din mulighet til å være med på laget til Norges råeste gondol! Vi trenger sesongansatte til å fylle stillinger som kabinverter sommeren 2023.

   

  Hvem er du?

  Du må først og fremst være opptatt av å gi gjestene gode opplevelser. I tillegg må du ha gode kommunikasjonsferdigheter, være entusiastisk og strukturert. Du må også kunne jobbe godt som et team og trå til der det trengs. Sikkerhet og gode kundeopplevelser står i høysetet. Fleksibilitet er ønsket da arbeidsdagen vil variere ut fra sesong og åpningstider.

  Arbeidsoppgaver som kabinvert

  Oppgavene inkluderer kundeveiledning, å utøve god service og holde anlegget ryddig og presentabelt. De kan også inkludere å selge billetter, og sørge for god flyt i anlegget. Ved behov, kan man også få andre arbeidsoppgaver i morselskapet og opplevelsesbedriften Romsdalen AS, som har sitt hovedkontor på jernbanestasjonen på Åndalsnes.

  Er du en klart-jeg-kan-type som tenker dette høres ut som din drømmejobb? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din CV og søknad merket «gondolvert» til soknad@romsdalen.no innen mandag 20. februar 2023.

  For mer informasjon ta kontakt med Vidar Moen, driftsleder Romsdalsgondolen AS (tlf. 477 86 646).

   

   

  Fast stilling
  Kjøkkensjef på Eggen Restaurant

  Eggen Restaurant er en ambisiøs restaurant med erfaring fra nesten to driftsår. Restauranten ligger på byfjellet Nesaksla, 708 meter over havet, med tilkomst kun via Romsdalsgondolen som går direkte fra sentrum av Åndalsnes. Vi ser nå etter en kjøkkensjef som kan lede et team med faste og sesongansatte kokker, og samarbeide godt med andre områder av restauranten.

   

  Viser etter deg som er ambisiøs og som ønsker å utvikle deg både innen kokkefaget og ledelse. Du har stå-på-vilje, synes det er spennende å utforske nye retter og smaker, og forstår konseptet «ny nordisk mat». Du har en naturlig evne til å være fleksibel og løsningsorientert, og setter gjestens opplevelse i førsterekke. Du har god økonomisk forståelse, og noen års erfaring med å lede andre mennesker.

   

  Eggen Restaurant er helårsåpent, men har færre åpningsdager i vintersesongen enn i sommersesongen, hvor vi i sistnevnte sesong har høyt trykk med gjester og vil ha lange åpningstider syv dager i uken. Restauranten er bygget opp med gode rutiner og systemer og har en fulltidsansatt stab, samt en sesongansatt stab. Vi jobber tett med gode lokale leverandører på fantastiske råvarer.

   

  Vi har regelmessig spennende konsepter, gjestespill, konserter og lignende, og her vil du spille en viktig brikke i planlegging og gjennomføring. Vi har en 6-retters set-meny som varierer gjennom de ulike sesongene og en kafé del med enklere matretter. Vi er så heldig å ha et multifunksjonelt bygg, så i vinterhalvåret «forvandles» restauranten til et konferansesenter med bedriftskunder fra fjern og nær.  

   

  Personlige egenskaper

  ·        Du brenner for god mat og konseptet «ny nordisk mat»

  ·        Du er entusiastisk og ønsker å jobbe i et fremoverlent team

  ·        Høyt engasjement og blir motivert av høyt tempo

  ·        Du er strukturert og nøyaktig

  ·        Du har god økonomisk forståelse

  ·        Du kommuniserer tydelig

  ·        Du er selvgående og tar initiativ

  ·        Du er fleksibel og løsningsorientert

   

  Kvalifikasjoner

  ·        Du har minst 2 års erfaring med ledelse

  ·        Førerkort kl. B

  ·        Du snakker et skandinavisk språk

   

  Vi tilbyr

   

  ·        Et arbeidssted med Norges mest spektakulære utsikt

  ·        En utfordrende stilling i et dynamisk og innovativt selskap med ambisjoner, hvordu får utvikle deg faglig og personlig i et nasjonalt og internasjonalt miljø

  ·        Du får være en del av et selskap med mange muligheter

  ·        Lønn etter avtale

  ·        Vi kan bidra med bolig

  ·        Inspirerende arbeidsmiljø og muligheten til å jobbe med spennende råvarer

   

   

  Eggen Restaurant er et datterselskap av Romsdalen AS. Romsdalen AS er et utviklings- og investeringsselskap innen reiseliv, med mange spennende prosjekter som bl.a. en satsning på helårs opplevelser og fjordhotell. Romsdalen AS er en del av Norwegian Travel som har en nasjonal satsning på reiseliv, med hovedkontor i Tromsø.

   

  Send din søknad merket med «Kjøkkensjef» til per.espen@romsdalen.no.

  For mer informasjon, kontakt Per Espen Thorgersen, daglig leder Eggen Restaurant på tlf. 922 66 657.

  Fast stilling
  Operativ leder for Opplevelser

  Romsdalen AS har en ambisjon om å gjøre Romsdalen til verdens beste reisemål for naturglade mennesker. Derfor satser vi stort på naturbaserte opplevelser. I dag har vi guidede fotturer/trugeturer/skiturer/bussturer, kløvtur og sledetur med Husky, gondol, kulinariske smaksopplevelser på Eggen Restaurant m.m.

  Nå trenger vi en entusiastisk leder med på laget for å lede utviklingen og driften av våre opplevelser til nye høyder. Du må være en operativ leder som liker å være «tett på driften». Den ene dagen er du guide for en gruppe gjester på truger og neste dag jobber du med utvikling av nye aktiviteter i henhold til våre verdier, ambisjoner og reiselivstrender. Ditt hovedansvar vil være å planlegge, kvalitetssikre og lede all drift av opplevelser på tvers av hele virksomheten.

  Vi tilbyr våre gjester fantastiske opplevelser som gir minner for livet, og som gjør at de ønsker å komme tilbake for å oppleve mer. Derfor trenger vi en operativ leder som vet hvordan man utvikler og leverer fantastiske kundereiser ved bruk av verktøy som f.eks. Experience Design eller Service Design. Felles for våre opplevelser er at de skal være tilgjengelige for mange (lavterskel) og ha wow-faktor, samt være i henhold til våre verdier; å være ekte, skape verdi og bry oss.

  Du må ha service i blodet og brenne for å se gjester med et smil og latter om munnen. Det er en klar fordel om du er strukturert og er kjent for å ha gjennomføringsevne. Det vil være viktig at du tilpasser deg raskt, og at du er god på å lede ansatte i en dynamisk virksomhet og bransje som er i kontinuerlig endring.

  Som operativ leder for opplevelser tar du ansvar for et lite men voksende team av guider. Det vil også være ditt ansvar å sette opp budsjett, lage langsiktige planer, bemanning og ansette nødvendige ressurser for stabil og bærekraftig gjennomføring av våre eksisterende og fremtidige opplevelser.

  Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å være en pådriver av innovasjon og nyskaping innen naturbaserte opplevelser. Her får du være en del av prosessen rundt idemyldring og utvikling av nye muligheter med forretningspotensiale, sammen med et team som brenner like mye for gode gjesteopplevelser som deg selv. Det vil være viktig at du jobber tett med Salg- og Markedsavdelingen, samt bruker andre interne ressurser og fellesfunksjoner i Romsdalen AS og morselskapet The Norwegian Travel Company AS.

  Oppgaver

  • Planlegge, koordinere og lede opplevelser i henhold til selskapets overordnede mål
  • Være oppdatert på reisetrender
  • Utvikle, måle og evaluere eksisterende og nye opplevelser
  • Ha tett dialog med Salg- og Markedsavdelingen, i felleskap utarbeide en Salg- og Markedsplan for opplevelser
  • Utvikle og forankre gode driftsrutiner for opplevelser
  • Rekruttere, ansette og trene opp nye medarbeidere innen opplevelser
  • Ha god kontakt med gjestene og sørge for høy kvalitet på opplevelser
  • Budsjett- og resultatansvar
  • Samarbeide tett med morselskap og datterselskap av Romsdalen AS

  Personlige egenskaper

  • Trives godt med kombinasjonen av praktisk arbeid og administrative oppgaver
  • Høyt engasjement og blir motivert av høyt tempo
  • Proaktiv og løsningsorientert
  • Strukturert og metodisk tilnærming til oppgaver
  • Handler på eget initiativ og uredd for å utfordre tidligere praksis
  • Kommuniserer tydelig
  Kompetanse
  • Minimum bachelorgrad i Business Management, Reiselivsledelse eller annen relevant utdanning.
  • Minimum 3 års erfaring fra handel, service, reiseliv, produktutvikling eller lignende
  • God operativ forretningsforståelse og kremmerånd
  • Du må ha gode skriftlige og muntlige ferdigheter på norsk og engelsk

  Vi tilbyr

  • En utfordrende nøkkelstilling i et dynamisk og innovativt selskap med høye ambisjoner, hvor du får utvikle deg faglig og personlig i et lokalt, nasjonalt og internasjonalt miljø
  • Mulighet til å være med å påvirke og utvikle selskapet sammen med dyktige kollegaer
  • Fleksible og varierte oppgaver gjennom et år med fire spennende sesonger
  • Fleksibel arbeidstid og ferieordning i tillegg til en god pensjons- og forsikringsordning.
  • Et inspirerende arbeidsmiljø og muligheten til å jobbe med bærekraftige og innovative løsninger
  • Et stort ansvar innenfor avtalte rammer
  • Tiltredelse så raskt som mulig

  Arbeidssted

  Jernbanegata 1, Åndalsnes

   

  Slik søker du

  Send din søknad og CV merket «Operativ leder for Opplevelser» til soknad@romsdalen.no 

  For mer informasjon, kontakt Susanne Fausa Brastad, Salg- og Markedsleder Romsdalen AS (410 47 473) eller Pål R. Amundsen, CEO Romsdalen AS (928 43 982).

  Om selskapet

  Romsdalen AS er et investerings- og utviklingsselskap innen aktivitetsbasert reiseliv med hovedkontor på Åndalsnes. Selskapet skal identifisere og utvikle muligheter i reiselivet for økt vekst og verdiskaping, og investere i et utvalg av reiselivsprosjekter og selskaper. Aktuelle virksomheter er Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant, hotell, turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, event og aktivitetsbaserte opplevelser. Romsdalen AS er en del av The Norwegian Travel Company AS sin nasjonale satsning.

  Om The Norwegian Travel Company AS (“Norwegian Travel”)
  Norwegian Travel tar sikte på å levere opplevelsesbasert turisme av høy kvalitet på utvalgte destinasjoner i Norge. Selskapet er eier av kjernevirksomheten, og i samarbeid med komplementære aktører tilbyr Norwegian Travel et bredt spekter av aktiviteter og produkter. Sammen har vi en betydelig portefølje, og vårt mål er å tilby et “one-stop-shop-tilbud” med destinasjoner, aktiviteter og overnatting for reisende til våre destinasjoner. Norwegian Travel har som ambisjon å utvikle det beste fra norsk reiselivsbransje, og tilgjengelig gjøre aktivitetsturismen i Norge. Selskapet er per i dag representert i Kirkenes, Tromsø, Lofoten, Narvik og Romsdalen.