Ledige stillinger

Vi er alltid interessert i engasjerte personer med fart og snert.
Send gjerne en åpen søknad til soknad@romsdalen.no, eller bla ned for å se ledige stillinger.

Ledig stilling: 
Salg- og Bookingspesialist

offensiv - strukturert - selvgående

Vi søker nå etter en salg- og bookingspesialist som kan ta ansvar for inngående henvendelser på e-post og telefon, samt drive oppsøkende salg mot både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Du er opptatt av å gi god kundeservice og alltid tenke gjestens beste. Det er en fordel om du har erfaring fra reiselivsbransjen. Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø med høyt tempo og godt humør. Merk søknaden «Salg og booking».

 

For mer informasjon om «Salg og Bookingspesialist», kontakt Susanne Brastad, Salg og Markedsleder Romsdalen AS
(tlf. 410 47 473).

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Prosjektleder

kommersiell - strukturert - entusiastisk

Vi søker en dyktig og handlekraftig prosjektleder med stor gjennomføringsevne. Du er god til å organisere, flink med folk og ønsker å bli del av en framtidsrettet bedrift med ambisiøse planer innen aktivitetsbasert reiseliv og destinasjonsutvikling. Prosjekter vi jobber med er Romsdalsgondolen, Hotell, Turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, Event & aktivitetsbaserte opplevelser. Vi tilbyr mange krevende prosjekter i et hektisk og spennende arbeidsmiljø. Merk søknaden «Prosjektleder».

 

For mer informasjon om «Prosjektleder», kontakt Pål R. Amundsen CEO Romsdalen AS (tlf. 928 43 982)

Søknad og CV sendes til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: mandag 20. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling:
Tysk- og engelsktalende guider til rolige naturopplevelser

Vil du være en del av et team med fart og snert? Er du spontan, og liker å hive deg med på oppgaver litt utenom det vanlige? Vi er nå på utkikk etter guider som kan være vertskap for våre grupper. Vi trenger i hovedsak tysktalende guider, men snakker du flytende norsk og engelsk er du også en god kandidat. I guiderollen vil du være ansvarlig for at gruppen får en god og lærerik opplevelse. Oppdrag vil i hovedsak være i forbindelse med Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant, men kan også finne sted andre steder i Romsdalen. Det settes ingen krav til fysisk form.

Dine oppgaver og ansvarsområder vil være å...

·      Ta godt imot gjestene på avtalt tidspunkt

·      Gi tydelig og nøyaktig informasjon

·      Svare på alle spørsmål som gjestene har

·      Forbli rolig og vennlig i enhver situasjon

·      Trygt geleide gjestene gjennom avtalt opplevelse

Krav til guider

·      Tidligere erfaring fra serviceyrker er ønskelig

·      Erfaring med å snakke foran folkemengder er et pluss

·      Klarer å huske og gjengi fakta på en nøyaktig og engasjerende måte

·      Flytende engelsk og/eller tysk

·      Gode kommunikasjonsevner

·      Fleksibel arbeidshverdag

Ikke nøl med å sende en søknad til soknad@romsdalen.no. Søknadsfrist: 15. september 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacant position:
German and English speaking guides for soft outdoor adventures

We are seeking friendly and professional guides to provide our guests with an exceptional experience while visiting our facilities. In this role, you will be responsible for engaging visitors for the duration of the tour, sharing interesting facts about the history of Romsdalen, Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant and answering any questions they may have.

Tour Guide Duties and Responsibilities:

·       Greet all guests promptly at scheduled tour times

·       Clearly and accurately provide information of our facility to guests in an engaging manner

·       Answer any questions that the guests have

·       Remain calm, friendly, and enthusiastic

·       Escort guests through the tour, taking breaks as needed

 

Tour Guide Requirements and Qualifications:

·       Significant work experience in customer service preferred

·       Experience with public speaking is a plus

·       Able to memorize and recite facts clearly and accurately

·       Fluent in English and/or German

·       Exceptional communication skills

·       Flexible schedule

 

Does this sound like the job for you? Don’t hesitate and send us your application letter and your CV to soknad@romsdalen.no.

Application deadline: 15.09.2021

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig stilling: 
Eggen Restaurant søker dyktige kokker og servitører

Godt humør? Check!

Profesjonelt team? Check!

Variert arbeidshverdag? Check!

En helt vanlig restaurant? Che… nope!

 

Vi søker motiverte kokker og servitører til å utføre god service i den luftige restauranten på Nesaksla. Det er muligheter for deltid og sesongarbeid.

 

Er du interessert i natur og friluftsliv, og ønsker å være med på et prosjekt helt utenom det vanlige? Denne unike restauranten ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Kvalitet og service står i høysetet, samt fokus på godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

 

Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her vil det serveres mat av høy kvalitet, som i stor grad er basert på sesongens lokale råvarer. Restauranten er åpen gjennom hele året, med flest antall besøkende i sommer månedene juni, juli og august. Denne perioden er det også uteservering med god kapasitet ved hjelp av eget BBQ-kjøkken.

 

Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement. Vi søker i hovedsak arbeidere fra august til oktober, med mulighet for forlengelse.

 

Grip tastaturet og send en søknad dersom…

 

… du er kokk med fagbrev og med god erfaring fra restaurantbransjen

… du er servitør med litt fart og snert, og liker å yte godservice

… du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

… du er eventyrlysten og friluftsengasjert

Send din søknad til soknad@romsdalen.no

 • 100% stilling
  Driftsmedarbeider Romsdalsgondolen  

  Liker du deg i høyden? Har du et brennende engasjement og er opptatt av godkundeservice? Er du teknisk interessert og nysgjerrig på bærekraftig reiseliv? 

  Vi søker nå etter to arbeidere som deltar i drift, service og vedlikehold av Romsdalsgondolen samt ettersyn av alle bygg og stinettet på toppen av Nesaksla.

  Romsdalsgondolen åpnet 28. mai 2021, og er Norges lengste taubane. Dette er Norges første gondolbygget på bærekrafts prinsippene, med mange utradisjonelle, moderne og innovative løsninger. Romsdalen er et eldorado for fjellaktiviteter både sommer og vinter. Sommeren er høysesong for individuelle reisende, mens vinterstid er gjestene i stor grad større grupper og bedrifter.

   

  Hvem er du?

  Du må ha meget gode kommunikasjonsferdigheter, være opptatt av å gi gjestene gode opplevelser, være entusiastisk og strukturert. Du må også kunne jobbe godt som et team og trå til der det trengs. Kjøring av gondolen hvor sikkerhet og gode kundeopplevelser står i høysetet. Arbeidsdagen vil variere ut fra sesong, åpningstider og planlagte oppgaver.

   

  Driftsmedarbeider i 100% stilling: Du må trives i høyden og med fysisk arbeid. Arbeidet krever at du er i god fysisk form. Det er en fordel om du har mekanisk-, elektro- eller sikringsbakgrunn. Driftsmedarbeider må kunne tre inn som gondolkjører ved behov. Vi kan tilby grundig opplæring og sertifisert driftslederkurs.

   

  Er du en klart-jeg-kan-type, send oss CV og kort søknad merket «Driftsmedarbeider» eller «Kjører» til soknad@romsdalen.no 

  Søknadsfrist innen 26. januar 2022.

  Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju. For mer informasjon ta kontakt med Vidar Moen, driftsleder Romsdalsgondolen AS (477 86 646).

  Ledig stilling: 
  Kabinvert i Romsdalsgondolen AS - sommeren 2022

  Har du et brennende engasjement, er opptatt av god kundeservice og nysgjerrig på bærekraftig reiseliv? Prøv deg som kabinvert!

  Har du ønske og mulighet til å ha fleksibel arbeidstid? Er du pensjonist, student eller av andre årsaker har tid til overs du ønsker å fylle? Da er dette din mulighet til å være med på laget til Norges råeste gondol! Vi trenger sesongansatte til å fylle stillinger som kabinverter sommeren 2022.

   

  Hvem er du?

  Du må først og fremst være opptatt av å gi gjestene gode opplevelser. I tillegg må du ha gode kommunikasjonsferdigheter, være entusiastisk og strukturert. Du må også kunne jobbe godt som et team og trå til der det trengs. Sikkerhet og godekundeopplevelser står i høysetet. Fleksibilitet er ønsket da arbeidsdagen vil variere ut fra sesong og åpningstider.

   

  Arbeidsoppgaver som kabinvert

  Oppgavene inkluderer kundeveiledning, utøve god service og holde anlegget ryddig og presentabelt. Kan inkludere å selge billetter, og sørge for god flyt i anlegget.

   

  Er du en klart-jeg-kan-type som tenker dette høres ut som din drømmejobb? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss CV og kort søknad merket «kabinvert» til soknad@romsdalen.no innen 11. februar 2022.

   

  For mer informasjon ta kontakt med Vidar Moen, driftsleder Romsdalsgondolen AS (477 86 646). Se også romsdalen.no.

   

  soknad@romsdalen.no

  Søknadsfrist 11. februar 2022