Opplevelsespakker

Flere spennende opplevelsespakker i Tindehovedstaden legges ut her snart!

Våre opplevelsespakker


Som et fantastisk utgangspunkt til Trollveggen, Trollstigen, Romsdalshorn, Vengetindene, Rauma elv, Raumabanen, og de velkjente turene til Rampestreken og Romsdalseggen, er Åndalsnes det naturlige utgangspunkt for å utforske alt denne fantastiske regionen har å by på.

For å hjelpe deg med å oppleve det beste regionen har å tilby vil vi snart legge ut spennende opplevelsesparker her.

Vi vil blant annet ha pakker som vi har satt sammen med våre samarbeidspartnere som er Norsk Tindesenter, Friluftsleik, SJ Norge og Grand Hotel Bellevue. Her kommer en liten smakebit.

Klatrepakke

Lær deg å klatre, og bli en sertifisert klatrer på 48 timer i Norges tindehovedstad! Ta vakre Raumabanen til Åndalsnes, og spaser bort til historiske Grand Hotel Bellevue. Nyt en god frokost og 3-retters middag i hotellets restaurant på dag 2. Delta på topptaukurs med flinke instruktører på Tindesenteret som huser Norges høyeste innendørs klatrevegg.

Toppturpakke

Opplev Norges flotteste toppturterreng på ski, truger og airboard! Denne 4-dagers toppturpakken er en opplevelse du sent vil glemme. Ta gjerne Raumabanen til Åndalsnes og sjekk inn på historiske Grand Hotel Bellevue. To av dagene får du oppleve spektakulære tinder på toppturski, og den siste dagen blir med kombinasjonen truger og airboard som gir et solid adrenalinkick. Pakken passer for alle og blir tilrettelagt ditt nivå. Alle måltider er inkludert.

Familiehelg

Denne pakken er laget for å glede hele familien, store og små. Ankom gjerne med Raumabanen, og gled dere til to innholdsrike dager med både klatring og aking med utgangspunkt i Grand Hotel Bellevue i hjertet av Åndalsnes. På dag 2 vil dyktige instruktører ved Norsk Tindesenter vil hjelpe de første to timene, og etterpå kan dere klarte i buldreveggen på egenhånd. På dag 3 kan dere fryde dere over en fartsfylt opplevelse med airboard - med god instruksjon av guide.

Send gjerne en uforpliktende forespørsel til booking@romsdalen.no.

Pakkene vil bli lagt ut for booking i løpet av januar.

Her finner du noen av de villeste landskapene i Norge.

Scroll for å se flere bilder

Se flere aktiviteter

Gjennomreise

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Se våre anbefalinger

Dagstur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Se våre anbefalinger